HUDPLEJE

Her er de 5 vigtigste hudplejeprodukter

Er dit toiletskab fyldt med diverse hudplejeprodukter, som du ofte bare lader stå til? Faktisk har vi ikke brug for mere end 5 produkter, for at tilgodese hudens daglige behov. Læs med her og bliv klogere på, hvilke 5 hudplejeprodukter du behøver.

Er begrænsningens kunst en du kan prale af, at være god til? Eller er du (ligesom os) en ’sucker’ for beauty- og hudplejeprodukter?

Det kan være svært at begrænse sig, når det kommer til at udvælge få hudplejeprodukter til den daglige rutine. Men har vi egentlig brug for alt det, vi har stående på badeværelseshylderne?

Vi giver dig her 5 hudplejeprodukter, der er de vigtigste, og som tilsammen er mere end nok til at dække din huds daglige behov.

Læs også: 7 skønhedsværktøjer til en smukkere hud

De 5 vigtigste og bedste hudplejeprodukter

Rens

Rens er noget af det vigtigste for din hud. En ren hud kan bedre ånde og optage øvrige produkter, så din hud kan stråle af sundhed og glød – og hvem vil ikke gerne det?

Det mest optimale er, hvis du renser din hud morgen og aften. Der findes et hav af forskellige typer renseprodukter, og i udvælgelsen af det rette produkt til dig og din hud, gælder det om at kende din hudtype – og din tålmodighed. Hvis det skal være let og hurtig, så er micellar vand et godt valg, og samtidig ét af de bedste hudplejeprodukter. 

Avène, Micellar 3i1 rens, 400 ml, 184,50 kr. Købes online HER

Serum

Efter rens og før dagcreme, påfør da en serum. Serum er opbygget af små, powerfulde molekyler, som har lettere ved at trænge dybere ned i huden end for eksempel en creme, og dermed kan en serum levere en meget høj koncentration af aktive ingredienser.

Vælg en serum, som opfylder din huds behov – det kunne for eksempel være at bekæmpe rynker. Hvis det er tilfældet for dig, skal du vælge en anti-age hudpleje serum, som eksempelvis denne fra Bioeffect.

Bioeffect, EGF Serum, 15 ml, 1.100 kr. Købes online HER

Peeling

Peeling eller eksfoliering – kært barn har mange navne. Det handler om at rense din hud i dybden og det bør du gøre 1-2 gange om ugen, alt afhængig af din hudtype.

En kemisk peeling arbejder aktivt i huden og fjerner døde hudceller, snavs, minimerer porer og giver din hud glød og udstråling tilbage. Du kan se på den kemiske peeling som en hovedrengøring, der opfrisker og efterlader huden pænere end den var før.

Peeling er blevet en vigtig del af vores hudplejeprodukter fordi det virker! Og fordi at det rent faktisk har en forbedrende effekt på de fleste hudtilstande, hvis du altså vælger den rigtige til dit behov. En peeling vil kunne hjælpe på mange problemer, for eksempel uren hud, linjer/rynker, pigmentforandringer eller noget helt fjerde.

Husk desuden, at når du bruger et produkt med frygtsyre, skal du huske at bruge solbeskyttelse bagefter.

 

REN Clean Skincare, Radience Ready Steady Glow Daily AHA Tonic, 50 ml, 280 kr. Købes online HER

Læs også: Sådan eksfolierer du din hud med keemisk peeling

Øjencreme

Huden omkring øjnene er ekstra tynd og sart, og derfor bør den have målrettet og aktiv pleje. Huden har det med at blive ekstra tør i øjenomgivelserne, ligesom mørke rander, hævelser og linjer ses (først) her.

Fugt, fugt, fugt med en god øjencreme både morgen og aften. Tilføj denne øjencreme til dine hudplejeprodukter, da den styrker elasticiteten og smidigheden i huden, og virker vitaliserende.

Rudolph Care Acai, Eye Cream, 15 ml, 395 kr. Købes online HER

Ansigtscreme

En god creme, der fugter huden i dybden er ikke til at komme udenom. Tværtimod er det super vigtigt, da fugt er alfa omega for at få en pæn og sund hud.

En god creme holder huden smidig, fugtet og giver næring – og er et godt skjold mod vind og vejr, som huden i ansigtet konstant er udsat for.

Vi vil uden tøven anbefale denne Deluxe Face Cream fra danske Tromborg.

Tromborg, Deluxe Face Cream, 50 ml, 480 kr. Købes online HER

Psst… Hvis der ikke er SPF i din ansigtscreme, så sørg for at bruge en solcreme!

Læs også: De oftest stillede spørgsmål om selvbruner - og svarerne der overrasker