HUDPLEJE

Hjemmespa til tørre vinterhænder

De kolde måneder har et hård tag i vores hænder, der bliver tørre og kedelige – så glem ikke plejen! IN giver dig 5 steps til bløde, gennemfugtede og velplejede hænder med en dejlig hjemmespa.

Det siges, at hænderne er det sted på kroppen, hvor ens alder aldrig kan skjules. Derfor er der ekstra god grund til at passe godt på dem og holde dem velplejede og smidige gennem hele livet.

I den kolde vintertid bliver hænderne hurtigt tørre, stramme i huden og kedelige, men dette er der heldigvis råd for. Forkæl dig selv og dine hænder med en lækker hjemmespa, så de kan forblive velplejede og smukke trods vinterens kulde.

Følger du disse 5 steps, vil du inden længe opleve lækre bløde, gennemfugtede og velplejede hænder:

LÆS OGSÅ: SKØNHED | 3 nemme DIY opskrifter til din hudpleje

Step 1 | Eksfolier din hud

Brug en skrub til dine hænder, så du kommer tørheden til livs og undgår hård hud. Lav selv en skrub ved at blande en skefuld olivenolie med noget sukker eller invester i en håndskrub som denne eksempelvis:


Exfoliating Hand Treatment, Jurlique, 100 ml., 445 kr.
Købes online HER

Step 2 | Maske

Hvis du virkelig vil give dine hænder en lækker spabehandling, så bland følgende ingredienser: 1 spsk. kokosolie, 2 tsk. rå honning, 4 nips havsalt og sukker og 1 spsk. citronjuice.
Bland det hele sammen til en blød masse og massér dine hænder med blandingen i 1 minuts tid. Tag et par vinylhandsker på, eller vikl nogle varme håndklæder om dine hænder, og lad det sidde i 15 minutter. Tør blandingen af med de varme håndklæder.

Hvis du er til den hurtige løsning, kan du finde nogle virkeligt effektive håndmasker hos Sephora:


Hand Mask Anti-Aging & Eveness, Sephora, 40 kr.
Købes online HER

Step 3 | Pleje til natten

Hvis du virkelig har problemer med huden på dine hænder, så brug serum til natten. En serum vil arbejde intens på dine hænder, mens du sover – men kan også sagtens bruges i løbet af dagen sammen med din håndcreme. Serum har både anti-age effekt, er beskyttende og plejende – og så efterlader den huden blød, elastisk og med et yngre udseende!


10 Hand Serum, Verso, 30 ml., 425 kr.
Købes online HER

Step 4 | Husk neglene!

Når du plejer dine hænder, skal du også huske både dine negle og neglebånd. Dette er nok den bedste neglebåndsolie, der findes! Den er fyldt med jojoba-olie og E-vitamin, og den vil bringe næringsstofferne dybt ind i dine neglebånd, så du får både stærkere, sundere og mere gennemfugtede negle og neglebånd.


SolarOil Nail Care, CND, 90 kr.
Købes online HER

Step 5 | Massere af fugt og pleje

Når du har plejet dine hænder, bør du beskytte dem resten af dagen med en håndcreme. Denne håndcreme plejer og giver intens fugt – og så dufter den helt fantastisk, da den både indeholder rose og argan-olie.


Intensive Hand Cream Persian Rose & Argan Extract, Grown Alchemist, 65 ml., 195 kr.
Købes online HER

LÆS OGSÅ: SKØNHED | 6 DIY ansigtsmasker med honning