HUDPLEJE

Hvad er K-beauty?

K-beauty fylder meget i skønhedsverdenen, men hvad dækker det egentlig over, og hvorfor er det blevet så populært? Bliv klogere på K-beauty her, og se, hvilke brands du bør kende.

K-beauty er en tendens, der har taget skønhedsverdenen med storm, og det er ret sandsynligt, at du allerede er stødt på begrebet, eller at du måske allerede har et K-beauty-produkt hjemme på hylden.

Læs med her, og find ud af hvad K-beauty er

Hvor kommer K-beauty fra?

K-beauty er en forkortelse, som dækker over hudplejeprodukter, der kommer fra Sydkorea. Sydkoreas produkter er kendt for at arbejde med og forkæle huden, så den bliver sundere og pænere. Vi går op i hudpleje her i Norden, men det er intet i forhold til, hvordan de går op i hudpleje i Sydkorea. Flere koreanske piger har hudplejerutiner, der består af op til 10 trin – det kræver noget disciplin foran spejlet!

Hvad er der specielt ved K-beauty?

K-beauty indeholder ingredienser, vi ikke er vant til at se i vores velkendte produkter. Snegleslim er eksempelvis en ingrediens, der ofte optræder i K-beauty-produkter.

K-beauty er også en tendens, der har taget de sociale medier med storm, og man kan takke Instagram for en del af beauty-tendensens popularitet. Sheet masks blev hurtigt populære på det sociale medie, da de ser ret sjove ud på billeder, men de blev også populære ude i butikkerne, da de er en billig måde at forkæle sin hud lidt ekstra på. 

LÆS OGSÅ: SÅDAN LØSER DU HUDPROBLEMER MED EN HJEMMELAVET ANSIGTSMASKE 

Hvordan kommer vi til at se K-beauty i fremtiden?

Flere store og veletablerede beauty-brands har taget trenden til sig, og indført for eksempel sheet masks, som en del af deres sortiment af hudplejeprodukter. Flere K-beauty-brands forhandles også i Danmark – blandt andet i Sephora.

Hvilke K-beauty-brands skal man vælge?

Listen med K-beauty-produkter er nærmest uendelig lang, og nogle er bedre end andre, hvis du spørger IN’s skønhedsekspert Lene Huusmann, som her fremhæver sine favoritbrands, der har produkter til enhver problemstilling og hudtype.

  •          Mizon
  •          TonyMoly
  •          Dr. Jart+
  •          Blithe
  •          Benton

Pssst… Er du i København, kan du slå et smut forbi Beaumode på Gammel Konge Vej på Frederiksberg. Det er en cool lille butik, som ene og alene sælger K-beauty produkter. Du kan også besøge deres webshop HER