HUDPLEJE

Hvorfor ansigtsmist bliver din nye bedste ven

En ansigtsmist er ikke blot en fin flaske med dyrt mineralvand i – de kan være med til at give din hud fugt og glød i løbet af dagen, samtidig med at den klargører din hud, så du får mest ud af dine andre plejende skønhedsprodukter. Vi har udvalgt de 5 bedste med forskellige funktioner.

Ansigtsmist - mirakelvand i fine flasker

Er en ansigtsmist svaret på supermodellernes glødende og smukke hud? Bestemt ikke. Men de kan hjælpe med at give din hud et energi-boost og være med til at bevare fugten i din hud dagen lang.

Ansigtsmist er en vandbaseret væske, fyldt med antioxidanter, aromatiske olier og vitaminer. Du bruger den enten før alle dine ansigtsprodukter – for at give din trætte hud ekstra liv og for at gøre din hud klar til at optage din dagcreme – eller du bruger den for at friske op i løbet af dagen.

LÆS OGSÅ: FACE MAPPING | Dit ansigt afslører mere end du tror

Der føles intet bedre end et sprøjt ansigtsmist i ansigtet under en lang arbejdsdag. De aromatiske dufte giver dig velvære og fanger dine sanser, samtidig med, at din hud ikke føles tør og stram – men i stedet føles elastisk, gennemfugtet og sund.

IN har testet og udvalgt de bedste. Se med i galleriet. 

LÆS OGSÅ: Ole Henriksen | Sådan får du 'The Ole Glow'

5 ansigtsmists – mirakelvand i fine flasker

LÆS OGSÅ: IN30ÅR | 30 skønhedsfavoritter vi elsker for evigt