HUDPLEJE

Ice Globes: Ny skønhedsdille forvandler huden på 5 minutter

Måske husker du dengang, vi kastede skeer i fryseren, fordi det efter sigende skulle hjælpe på ens poser under øjnene - nu er der kommet en 2020-version af den skønhedstendens, som både garanterer glasklar og friskere hud udelukkende ved hjælp af naturens egne ressourcer. IN har samlet alt det, du skal vide om den nye 'Ice Globe'-tendens.

Det nyeste indenfor skønhedsverdenen er denne såkaldte ’Ice Globe’-tendens, der er 100% godkendt iblandt modeller og skønhedsgurer, og er et spainspireret skønhedsværktøj - vi har samlet alt, det du skal vide, om de små kølende kugler.

De små ’globes’ kommer på elegante glasstængler og fås i en række forskellige farver, der altså gør badeværelseshylden lige så smuk, som din hud garanteres.

Hvad gør de?

Ice Globes lover en masse godt for din hud, og er i modsætning til andre tilgængelige hudplejeprodukter et naturligt værktøj, da det udelukkende består af is. Modellerne Kate Moss og Cindy Crowford, og den verdensomspændende makeup-artist Lisa Eldridge, har allerede kastet deres kærlighed efter skønhedstendensen, og sværger til værktøjet.

Grunden til, at det er så effektivt er fordi, at is indsnævrer ens blodkar, hvilket betyder, at kroppen er på overarbejde for at øge blodcirkulationen, så det kan bringe mere ilt til huden. Effekten ved den proces er, at ens hud bliver lysere, mere ungdommelig og udhvilet. 

LÆS OGSÅ: Kendte kvinder uden makeup, som inspirerer til at omfavne det naturlige look

- Afkølende ansigtsmassage-værktøjer har opnået stor popularitet i løbet af det sidste årti, og det skyldes sandsynligvis den påvirkning, som skønhedsimperiet, K-beauty, har haft over hele verden, fortæller Andy Hamm, der er marketingkoordinator for skønhedsmærket Aceology, over et e-mail-interview til skønhedsimperiet TZR.

- Mange har hørt om de trendy Ice Globes, der særligt praktiseres af koreanske kvinder, og brugen af isvand/hudisning er ofte blevet nævnt som et af de helt essentielle trin til at opnå perfekt og glasagtig hud.

Hvad hjælper de på?

De reducerer acne, olieproduktion og størrelsen på ens porer. Derudover reducerer de hævelse, og beroliger rødmen i huden - især efter andre behandlinger som f.eks. ved hårfjernelse. Derudover hjælper det på spændinger, hovedpine og migræne. Og så kan værktøjet gøre huden mere glat og mindske eksem og ardannelse. 

Hvordan bruger du dem?

Alt hvad du skal gøre er, at placere dem i fryseren, eller i en skål med is hvor de efter lidt tid er klar til at blive masseret over ansigtet! Brug dem om morgenen til at vække din søvnige hud og om aftenen til at berolige huden. 

Se hvordan skuespiller Tracee Ellis anvender dem lige her:

Skal du også have fingrene i de magiske 'globes', så kan du købe dem lige HER.