HUDPLEJE

Kirsten MacDonalds 9 Skønhedstips

Den 51-årige skandinaviske regionaldirektør for auktionshuset Phillips indleder sin morgen med solhilsner og har egenomsorg højt på prioriteringslisten.

Kirsten MacDonalds 9 Skønhedstips

1. Hvor lang tid bruger du på velvære hver dag?

Jeg mediterer i 10 minutter som det første, når jeg vågner efterfulgt af solhilsener. Et par gange om ugen eksfolierer jeg både ansigt og krop for at sørge for, at min hud er så godt fugtet som muligt. Den daglige hudpleje kombineret med ansigtsbehandlinger hos Incognito Studio i København gør, at jeg føler, at min hud er velplejet. Jeg dyrker outdoor fitness og yoga, og så nyder jeg lange gåture med familien og vores hund. Jeg er meget glad for at blande aromaterapeutiske olier efter humør. Jeg drypper dem i en duftlampe med vand og stearinlys, som så afgiver de skønneste dufte.

2. Hvad er fast inventar på dit badeværelse?

Jeg sværger til Nimues produkter, for pæn hud. Jeg bruger Iles Formula hårserum og holder min krop blød med Matas’ argan-kropsolie. Yndlingsduft er Jo Malones med basilikum og mandarin, og makeupfavoritterne er farvet dagcreme fra Laura Mercier og mascara fra Bobbi Brown.

Læs også: Fem parfumer med hver deres formål

3. Hvad er det dummeste, du har gjort, når det gælder dit udseende?

At gå til frisør i USA, hvor jeg boede i ni år. Det kan de slet ikke finde ud af. Min redning var, at min gode ven og frisør tit kom på besøg.

4. Hvis du skal være pæn i løbet af nul komma dut?

Farvet dagcreme, mascara, rouge, lipgloss og en børste igennem håret!

5. Billigste skønhedsfif?

Peeling og fugt af huden samt farvede øjenvipper og bryn.

6. Hvilket produkt forstår du ikke?

Kunstigt større læber.

7. Hvad ville du ønske, du havde vidst om skønhed, da du var yngre?

At solcreme er en virkelig god vane.

Læs også: Kosmetologen afliver fire myter om solcreme

8. Hvornår har du (ikke) makeup på?

Jeg tager makeup på, når jeg skal være præsentabel i arbejdsmæssige eller festlige sammenhænge, ellers nyder jeg bare at være au naturel.

9. Hvad går dit velværebudget på? Og hvad er dit budget?

Jeg skal være ærlig og sige, at jeg ikke har gjort det op, men jeg er heldig, at jeg har mulighed for min form for selvomsorg, som dækker alt fra yoga til akupunktur, ansigtsbehandlinger og frisør.

Læs også: Le Gammelgaards skønhedstips