HUDPLEJE

Kom til inspirationsaften med IN

IN holder lækker inspirationsaften på Skodsborg Kurhotel

Drømmer du om at forkæle dig selv og din krop med et luksuriøst kurophold, hvor du stresser af, udrenser kroppen og bliver fyldt med energi?
Så kom med til denne inspirationsaften, hvor læge Pia Norup fra MyLife fortæller om mulighederne for at komme på todages kurophold på Kurhotel Skodsborg med fokus på temaer som indre sundhed, sammenhængen mellem krop og sind, detox og de gode effekter af fysisk træning.

Pia Norup står i spidsen for et nøje udvalgt team, der på disse kurophold guider dig gennem 48 intensive timer med fokus på det tema, du har valgt. Dit ophold bliver rundet af med en personlig plan for, hvordan du bedst fortsætter de gode vaner, når du vender tilbage til hverdagen.

Hør også INs skønhedsredaktør Silke Grane fortælle om sit kurophold på Kurhotel Skodsborg, mens du nyder stemningen og de små treats, der serveres i løbet af aftenen.
Kurhotel Skodsborg ligger i den smukkeste del af Nordsjælland, mellem vandet og skoven, direkte op til Dyrehavens naturlige skønhed - men kun 20 minutter i bil fra Københavns centrum.

Kurhotellets spa- og fitnessfaciliteter er tegnet af de internationalt anerkendte arkitekter, Henning Larsen Architects, og udsmykket af den berømmede kunstner Malene Bach.
Ved åbningen i februar 2012 skrev pressen blandt andet "En spaoplevelse i verdensklasse".

DATO & STED
Onsdag den 30. oktober kl. 19-21

ADRESSE
Kurhotel Skodsborg
Skodsborg Strandvej 139
2942 Skodsborg

TILMELDING
Arrangementet koster 95 kr., og tilmelding er nødvendig.
Tilmed digved at sende en mail til [email protected] eller på tlf. 45 58 58 00.
Find mere information på skodsborg.dk.