HUDPLEJE

Laura von Lindholm: Sådan bliver jeg bikiniklar

Den 41-årige model og skuespiller Laura von Lindholm fortæller i et interview med IN, hvad hun gør for at blive bikiniklar.

Laura von Lindholms tips til ar blive bikiniklar

Hun ser altid smuk ud med sin glatte hud og sunde udstråling. IN.dk har spurgt Laura von Lindholm, hvordan hun forbereder sin hud på de lune måneder, vi snart går ind i.

"Jeg starter med at skrubbe kroppen. Så smører jeg min tørre, grå vinterhud ind i en lækker, fed creme. Når min hud er blevet skrubbet og fugtet godt, så bruger jeg selvbruner. Jeg er meget omhyggelig, når jeg smører mig ind. Det skal være et jævnt lag over det hele. Derfor bruger jeg en blød makeup-pensel på de steder, hvor det kan se lidt "gusten-gult" ud i farven. Jeg pensler et tyndt lag selvbruner på håndryggen, på fødderne. Især er jeg forsigtig bag på det øverste stykke af hælen," siger Laura von Lindholm.

Den 41-årige kvinde er stor fan af vådservietter, som hun bruger til at undgå de farvepletter, som man let får med selvbruner.

"De er geniale til at tørre overskydende lotion af med. Jeg bruger dem mellem fingrene, på knoerne, på mine øjenbryn. Altså steder, hvor jeg vil være sikker på ikke at få farve," fortæller Laura.

LÆS OGSÅ: Bikiniklar på 30 dage - UGE 1

"Så får jeg også en forkælende pedicure, for der er intet så lækkert som fine bare fusser i sandet på stranden," siger hun.

For Laura von Lindholm er træning en vigtig del af hverdagen. Og selvfølgelig også nu, hvor sommeren nærmer sig.

"Hvis jeg vil tone min krop, starter jeg med at øge min træning. Vi kvinder er ofte bekymret over rumpen, men en stor numse kan sagtens være smuk. Så skal den også helst strutte lidt. Ballemusklen er en af de store muskler på kroppen. Den kan tåle meget og bør faktisk trænes tungt," fortæller hun.

Laura von Lindholm var supermodel i 1990'erne og senere spillede hun forskellige roller på tv og film. Blandt andet medvirkede hun i DRs TV-serie "De Udvalgte" fra 2001.

LÆS OGSÅ: Skøn og sund som Laura Von Lindholm