HUDPLEJE

L'Oréal Paris | God stil har ingen alder

Alder er lig med power og styrke. L´ORÉAL Paris vil med sin nyeste hudplejeserie hylde kvinder i den gyldne alder og få det smukkeste frem i lige netop dette. Alder skal ikke skjules, det skal fejres.

“I look forward to being older, when what you look like becomes less and less an issue and what you ARE is the point.”
Susan Sarandon, skuespiller og 69 år

Skønhed handler ikke om alder. Skønhed handler om god stil, rettidig omhu og gode rutiner. 

Med alderen lærer vi vores styrker og svagheder at kende. Vi ved, hvad der klæder os og vi er mere sikre på, hvilke produkter, der dækker vores behov. Vi stiller højere krav til os selv og omverdenen. Derfor skal vi også forvente mere af vores hudpleje.

LÆS OGSÅ: Kom med backstage til INs shoot med Eveline Hall

Gode skønhedsrutiner bliver kun vigtigere med alderen og derfor skal hudplejekategorierne ikke stoppe ved +50. L’Oréal Paris er som altid med i front når den ’nye’ generation af power-kvinder skal assisteres, så deres hud forbliver lige så vital som deres sind.

L’Oréal Paris har udviklet den nye Golden Age hudplejeserie med kvinder i den gyldne alder i tankerne. Serien indeholder tre no-nonsense produkter særligt skabt til ældre hud.

L´ORÉAL

Fra venstre: Age Perfect Golden Age Lotion-serumAge Perfect Golden Age Night CreamAge Perfect Golden Age Day Creme.

Med alderen mister huden sin glød og bliver stadig mere følsom. Derfor er det afgørende, at hudplejen er nænsom, stimulerer blodcirkulation og sikrer en blid fugttilførsel. 

LÆS OGSÅ: Skønhedsidealet er under omvæltning

Alle produkter i serien er beriget med calcium og er udviklet, så de styrker og beriger den ældre hud fremfor at bekæmpe alderdomstegnene.

  • Golden Age Lotion-serum er flydende og særligt udviklet til den ældre, tynde hud som
         skal vækkes blødt, fugtes i dybden og imprægneres mod dagens udfordringer. 
  • Golden Age Dagcreme styrker huden indefra og sikrer, at den rosa glød vender tilbage
         til den grånende hud.
  • Golden Age Natcreme hjælper huden med at restituerer og sikrer at den får sin vigtige
         skønhedssøvn.

Alle tre produkter er i butikkerne nu og vejl. pris er 189,95 kr. 

LÆS OGSÅ: Modne kvinder hitter i modebilledet

L’Oréal Paris' nye hudplejeserie har med smukke Jane Fonda i front, iscenesat en rollemodel for de stærke og erfarne kvinder i den gyldne alder. Netop rollemodeller, eller forbilleder, er i høj grad noget L’Oréal Paris som brand går op i og har bygget sit navn op omkring. Derfor skabes L’Oréal Paris' samarbejder, som dette med Jane Fonda, med kvinder, der er værdige til at indgå i "You're worth it"-universet.

Her på IN har vi selv haft stor glæde af en sådan rollemodel, da vi havde energiske - og 70-årige - Eveline Hall foran kameraet som model. Se backstagebillederne HER  

IN har taget et kig på, hvilke andre seje power-kvinder i den gyldne alder, der sætter baren højt for tidens kvinder. Se med i galleriet. 

Smukke kvinder i den gyldne alder

LÆS OGSÅ: Caitlyn Jenner er i front for H&M’s sportslinje