HUDPLEJE

Luksus og velvære

Denne måned står den på absolut luksus og velvære hos INs skønhedsredaktør Silke Grane, der har fundet det bedste af det bedste til din badeværelseshylde.

Jeg er klart til de mere tunge dufte og elsker allerede Chloés sensuelle Chloé Intense. Duften er raffineret med pudderagtige duftnoter af roser, sandeltræ og tonkabønne. Perfekt til de kolde efterårsdage! 50 ml eau de parfum, 580 kr.

Bobbi Browns læbestift Creamy Lip Color er dejlig cremet i konsistensen, og så er jeg vild med farven Soft Blush 42, som er en rosabrun nuance med diskret shimmereffekt. Den passer til alt! 195 kr.

Giv din hud lidt ekstra med et pift af den fugtgivende tørolie Huile Corporelle fra Biotherm. Olien indeholder essentielle citrusolier og efterlader huden smidig, velduftende og ikke spor fedtet. 125 ml, 225 kr. Når jeg til tider krøller mit hår, bruger jeg gerne Alternas Caviar Anti-Aging Texture. Stylingcremen fremhæver og defi nerer krøllerne med en blød, bevægelig struktur. Samtidig giver den håret fugt og mindsker krus. 100 ml, 299 kr.

Estée Lauders nye Signature 5 Tone Shimmer
Powder kan bruges på både øjne, kinder og til
hele ansigtet. Det lette pudder giver huden glød,
men kan også bare bruges som en skinnende
øjenskygge. 350 kr.