HUDPLEJE

Marie Kaufholzs 9 skønhedsvaner

Den 43-årige livsstilsredaktør på Børsen sværger til rens, fugt og virtuel træning med Frida Hallqvist.

1. Hvor lang tid bruger du på velvære hver dag?

Den vigtigste daglige velvære for mig er at få gået 10.000 skridt. Gør jeg det ikke, bliver jeg dvask. Hver dag bruger jeg den ildelugtende creme Cyspera i ansigtet i 15 minutter. Den kommer fra hudlægen og skal hjælpe med at bekæmpe pigmentpletter, som jeg er virkelig plaget af. Jeg er ellers afsindig god til at komme hurtigt ud ad døren, fordi min rutine med bad, rens, olie, serum og solcreme er forholdsvis enkel.

Der er tre mennesker, som jeg lytter fuldstændig til: Min frisør Joekim, Stella fra Beauty Avenue og Anette Kristine Poulsen, der er Børsens skønhedsredaktør. Træning foregår i øjeblikket virtuelt med Frida Hallqvist og amerikanske The Class. Helst tre gange om ugen, realistisk en til to.

2. Hvad er fast inventar på dit badeværelse?

Bioeffect EGF serum, fordi den virker for min hud. Glossier har noget så underligt som en blanding af olie og sæbe, og jeg er nærmest besat af den. Tromborgs øjenskygge i farven Dawn bruger jeg til mine bryn og er det eneste makeup, jeg får på stort set hver dag. Min favoritduft er Diptyques Philosykos – mit næste køb skal være deres balm, som man kan have med i tasken.

Kevin Murphy Bedroom Hair, som giver fylde, samler det flyvske, klistrer ikke håret sammen, men holder alligevel på det. Stofhårelastikker fra H&M, fordi jeg ikke kan komme gennem en arbejdsdag med løst hår, og Dyson Air Wrap, der er en åndssvagt dyr hårtørrer, men som også er åndssvagt god.

3. Hvad er det dummeste, du har gjort ift. dit udseende?

Jeg var ung i 90’erne, hvor vi troede, at smalle bryn var flot. Det bøder jeg stadig for. Stella fra Beauty Avenue prøver nu at hjælpe mig med at redde dem.

Læs også: Ansigtsolie – Hvad skal du bruge den til?

4. Hvad gør du, hvis du skal være pæn i løbet af nul komma dut?

Tager hårelastikken ud og tager rød læbestift på. I øjeblikket helst den matte røde fra Hermès.

5. Billigste skønhedsfif?

Rens, fugt, rens, fugt, rens, fugt. Også når du ikke gider. Også når du er træt. Også når du ikke tror på, at det gør en forskel. For det eneste, der gør en forskel, er at blive ved.

6. Hvilket produkt forstår du ikke?

Der er kommet en masse gadgets med strøm eller lys, der skulle kunne fjerne pletter og rynker. Jeg har ingen idé om, hvordan eller om det virker, men jeg er ret nysgerrig.

7. Hvad ville du ønske, du havde vidst om skønhed, da du var yngre?

At det ikke siger noget om dit værd som menneske. Og at man ikke selv skal røre sine øjenbryn.

Læs også: 7 effektive måder at bekæmpe træthed på

8. Hvornår har du (ikke) makeup på?

Alt for tit. Som i langt de fleste dage.

9. Hvad går dit velværebudget til? Og hvad er dit budget?

Alt det ovennævnte. Og beløbet vil jeg tage med mig i graven.

Læs mere om: