HUDPLEJE

Myter om din hudpleje

Hvornår er det lige vi skal begynde at bruge anti-ageing produkter, er dagcreme virkelig kun til daglig brug og arver vi vores forældres ældningsgener? Svar på dette og meget mere får du her, i samarbejde med Lancôme

Sandt eller falsk? En dagcreme kan ikke bruges om natten

Falsk! En dagcreme kan sagtens bruges om natten, og omvendt. Dog skal du skal være omhyggelig med hvad du vælger. Lancômes nye Visionnaire creme er et allround produkt der kan bruges både som natcreme og dagcreme. Men husk, at din hud får det endnu bedre ved at supplere med en god nats søvn. Et kronisk søvnunderskud kan have en negativ indflydelse på din hud. Derudover skal du huske at få renset huden og fjernet din makeup inden sengetid, og inden du påfører ny makeup om morgenen.

Sandt eller falsk? Jo, flere typer creme du bruger, jo bedre et resultat får du.

Falsk! Dit resultat afhænger ikke af hvor mange forskellige produkter du bruger, men hvilke. Lancômes nye Visionnaire creme er udviklet til at være lige så alsidig som effektiv, så nu behøver du kun én creme . Og husk, det vigtige er at du bruger det produkt der virker for dig.

Sandt eller falsk? Man bør først begynde at bruge aldersforebyggende hudpleje, efter man er fyldt 30 år.

Falsk! Aldersforebyggende hudpleje kan med fordel bruges inden man fylder 30. Aldring af huden begynder for de fleste mennesker allerede ved 25 års alderen. Visionnaire creme er Lancômes mest avancerede hudpleje produkt til dato, og er udviklet til at give din hud alt det den behøver for at holde sig ung, hele livet igennem. Og husk, det vigtigste er at bruge det produkt der virker for dig.

Sandt eller falsk? Du vil ældes ligesom din mor og mormor.

Falsk! Selvom dine gener har en indflydelse på hvordan din hud er opbygget, spiller livstil og miljø en lige så stor rolle for din huds udseende. Det betyder også at du selv har en indflydelse på hvordan din hud ser ud. Med Lancômes nye Visionnaire creme kan du give din hud de bedste forudsætninger, i dag og i morgen. Og da den kan bruges både som dagcreme og natcreme, behøver du ikke andre cremer. Husk, faktorer som kost, stress, søvn og solskin påvirker også din huds aldring.

Se flere myter her

Se mere her; www.visionnaire.dk