HUDPLEJE

Ny hudplejeserie fra Moroccanoil

Kan du heller ikke få nok af duften fra Moroccanoil’s hårprodukter? Så vil du glæde dig over denne nyhed! Moroccanoil har nemlig valgt at udvide deres brand med en serie af skønne og plejende produkter til kroppen, med den klassiske signaturduft.

Moroccanoil er blevet kendt verden over for deres plejende og velduftende hårprodukter. Nu har det populære mærke lanceret en serie af skønne hudplejeprodukter til kroppen med blødgørende olier og effektive ingredienser, såsom argan-, oliven- og avokadoolie og mango- og kokossmør. De har bevaret deres velkendte signaturduft og tilføjet endnu to – Fleur de Rose og Fleur D’Oranger.

LÆS OGSÅ: INTENSAE | Miljøvenlig neglelak

Carmen Tal, som står bag mærket, oplevede at kvinder også brugte Moroccanoil’s hårprodukter på krop og ansigt, fordi de var så vilde med duften. Det fik hende til at starte på en videreudvikling af produkterne for et par år siden, som til sidst førte til lanceringen af den helt nye serie i starten af oktober måned i år.

Kropsplejeserien består af 10 spændende nyheder. Blandt andet Body Buff til eksfoliering, Body Butter - en intens og fed lotion og en Dry Body Oil der tilfører huden næring og pleje fra forskellige olier. 

Se hele den nye hudplejeserie fra Moroccanoil i galleriet

Ny hudplejeserie fra Moroccanoil

Pssst… Husk at tilmelde dig INs nyhedsbrev lige HER - så er du altid opdateret på det bedste inden for mode, skønhed og sundhed!