HUDPLEJE

Ny hudplejetrend: Drop produkterne

Den strider måske imod det, du hidtil har fået at vide, men den nyeste hudpleje-trend fra Korea vil gerne have dig til at skille dig af med produkterne.

Flere nye produkter har set dagens lys de seneste år, og din hudplejerutine er måske blevet udvidet med daglig eksfoliering, serum eller andre trin. Men nu skal det være slut. I hvert fald hvis man er tilhænger af den nyeste koreanske hudplejetrend: Skip-care.

Skip-care går i al sin enkelthed ud på at springe produkterne over og give huden mere ro.

Men er det ikke også Korea, der står bag diverse 17 trin lange skønhedsrutiner? Jo, det er det. Men måske netop derfor har den mere asketiske hudplejetrend vundet frem for at modvirke overstimulering af huden.

LÆS OGSÅ: Nu kan du skræddersy dine hudplejeprodukter

Sådan kommer du med på skip-care

Væk din indre Marie Kondo, og tag et ordentligt kig på din badeværelseshylde. Hvad bruger du egentlig? Og hvad er du glad for at bruge?

Hvis du ikke føler, at et produkt har en virkning, eller at det måske endda modarbejder din hud, så skal det ud. Sørg også for, at alle dine produkter passer til din hudtype. Hvis du har tør hud, skal din ansigtsvask giver fugt, så du slipper for at supplere med for mange andre fugtgivende produkter.

Tilhængere af skip-care foreslår også, at man bliver bedre til at identificere produkter med flere funktioner for at simplificere hudplejerutinen.

LÆS OGSÅ: Hvor kan du spare, og hvor skal du spendere på hudplejen

Læs mere om: