HUDPLEJE

Ole Henriksen | Sådan får du 'The Ole Glow'

Skønhedsguruen Ole Henriksen vil forvandle alle kvinder til deres egen bedste hudekspert i en ny bog. Hans ambition er at dele ud af ’the Ole Glow’. Læs Oles tips og tricks til, hvordan du kan få 'the Ole Glow'.

Ole Henriksen er fortaler for et positivt livssyn og selvbillede. Han opfordrer til, at man smiler til den, man ser inde i spejlet – også selv om hun har fået lidt flere striber i ansigtet: – Hvis du er glad for dig selv, stråler du.

LÆS OGSÅ: Skønne nyheder fra Ole Henriksen

Ole Henriksens tips til 'the Ole Glow':

TIP #1
Kickstart din hud med mælkeisterninger, som genskaber glød i din hud.

Fyld en isterningebakke op med sødmælk – sæt den i fryseren. Vikl et tyndt viskestykke eller lommetørklæde rundt om en mælkeisterning. Start fra halsen og arbejd dig langsomt opad mod hagen, kinderne og under øjnene. Kør isterningen rundt på hals og ansigt i tre-fire omgange. Bagefter skylles efter med koldt vand og put så serum, ansigtscreme og øjencreme på som sædvanlig.

TIP #2
Varm mælk op i en gryde, og hæld det på en termokande. Hæld den varme mælk op i vasken – tilsæt lavendelolie (æterisk). 

Dyp en vaskeklud i blandingen – pas på, du ikke brænder dig. Afkøl kluden, men den skal stadig være varm. Hold vaskekluden op mod ansigtet i 30 sekunder, og tag en dyb indånding.
Mærk de helende egenskaber fra mælkesyren. Træk vejret dybt. Slap af i overkroppen. Gentag cirka 10 gange.

LÆS OGSÅ: Få Ole Henriksens bedste skønhedstips

Ole Henriksen er aktuel med bogen ’Perfekt hud – Bliv din egen hudekspert’. Han er uddannet kosmetolog og åbnede i 1975 spaen Ole Henriksen of Denmark Skin Care Center i Beverly Hills, Los Angeles, USA.

I 1998 fik han sin egen hudplejeserie, som i 2011 blev solgt til Möet Hennessy Louis Vuitton, som i dag er en del af Kering-koncernen. Ole Henriksen er fortsat ansat som udviklingsansvarlig samt ansvarlig for promovering af sin hudplejeserie. 

Siden 1984 har han dannet par med Laurence Roberts, der er frisør. De blev gift i 2008.

LÆS OGSÅ: Sådan blev Ole Mr. Skin King