HUDPLEJE

Olie eller creme – hvad skal du bruge?

Skal du bruge olie eller creme? Og hvor – og hvornår skal det ene bruges frem for det andet? Få svarene til alle dine spørgsmål lige her!

De seneste år har ansigtsolie vundet stort indpas, der hersker dog stadig forvirring omkring, hvad en olie egentlig gør i forhold til, hvad en ansigtscreme gør. Derfor guider INs skønhedsekspert dig igennem forvirringen her.

Kan man skippe sin ansigtscreme når man bruger en olie? Det korte svar er nej!

Olie og creme gør to forskellige ting og sammen udgør de et godt makkerpar. Olie er meget mere koncentreret end creme og aktiverne i en olie mod eksempelvis ældning, kan derfor trække meget dybere ned i huden end en ansigtscreme mod ældning kan.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du bruge ansigtsolie

Tip: Du kan bruge din ansigtsolie på kroppen, men brug ikke din kropsolie i ansigtet. Kropsolier er tungere og har sværere ved at trænge ind i huden.

Effektiviteten er derfor bedre hos en olie. Til gengæld fugter en olie ikke din hud, i modsætning til, hvad mange tror. Her kommer cremen ind i billedet. Det er nemlig ved en creme, at huden får sin fugt og beskyttelse.

Brug derfor en god olie for at få den plejende effekt, mens du bruger en creme for at opnå fugt – som alle hudtyper har brug for.

Tip: Bland et par dråber olie i din foundation for et glødende og let foundation-look

Vælg din olie med omhu og se resultater på din hud

I galleriet herunder finder du 5 udvalgte olier, din hud vil elske:

Lækre ansigtsolier

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER