HUDPLEJE

Redaktionen tester: tre skønne solcremer

INs digitalredaktør har testet tre lækre solcremer, der er perfekte her til sommer

På IN elsker vi solen, og vi elsker at nyde de lyse tider udenfor, men vi er også forsigtige, for solens stråler kan være meget skadelige. Da INs digitalredaktør var i Italien testede hun tre nye solcremer fra henholdsvis Beauté Pacifique, Rudolph Sun og Darphin. Og vi kan godt afsløre, at der er to favoritter.

Beauté Pacifique - Stay outside, SPF 30.
Fås HER

I år lancerede Beauté Pacifique deres længeventede solserie, som både inkluderer en solcreme til ansigtet, en solcreme til kroppen og en aftersun lotion. Udover at indeholde et særligt UV-filtersystem, som giver effektiv beskyttelse mod både UVA og UVB stråler, indeholder solcremen også E-Vitamin, der bl.a. beskytter mod frie radikaler. 
Konsistensen i denne solcreme er meget lækker, men kræver lidt ekstra kræfter at smøre ind. Duften er dejlig neutral og huden føles gennemfugtet hele dagen. Jeg befandt mig i solen det meste af dagen, men følte mig rigtig godt beskyttet og vigtigst af alt, blev jeg ikke forbrændt.
3/5 Stjerner

LÆS OGSÅ: Skønhedsredaktørens favoritter

Rudolph Sun - Organic Sun Stick, SPF 50.
Fås HER

Rudolph Sun har skabt en serie af produkter, der beskytter mod både UVA og UVB, og som ikke fedter, klistrer eller hvidter.
Med i Italien havde jeg Rudolph Sun Organic Sun Stick. Min første umiddelbare reaktion var, at den var meget nem at påføre, den klistrer ikke og – meget vigtig – så giver den ikke hvide skjolder på læberne, som jeg desværre har oplevet flere gange med andre solstifter, hvilket ikke er særlig pænt. Jeg havde oprindeligt tænkt den til læberne, men jeg fandt hurtigt ud af, at den også kunne bruges til andre udsatte steder, og fordi den ikke klistrer, brugte jeg den også flittig på næseryggen, kindbenene og i panden som supplement til min ansigtssolcreme. Emballagen er som med alt andet fra Rudolphs serie virkelig pæn. Den dufter svagt og lækkert af Rudolph acai-signatur duft. Endelig er den rig på en E-vitamin, så den plejer og tilfører fugt. Jeg er så vild med den, at jeg har haft den med i tasken lige siden.
5/5 stjerner

LÆS OGSÅ: 5 nemme håropsætninger til hverdag og fest

Darphin Soleil Plaisir Anti-aging Sun Care, SPF 50
Fås HER

I år har Darphin lanceret en ny solserie, Soleil Plaisir Anti-aging Sun Care. Serien består af to højbeskyttende ansigtsprodukter (SPF 30 og SPF 50), der med sine UVA- og UVB-filtre sikrer optimal beskyttelse og forebyggelse til ansigtet..
Jeg brugte solcremen hver dag, og pga. sammensætningen af nærende olier og avocado- og kokossmør er den er perfekt til ansigtet, da den fugter men ikke fedter eller tilstopper porerne. Konsistensen er silkeblød og duften er en luksuriøs og delikat sammensmeltning af hvide blomster, som mest af alt henleder tankerne til varmere himmelstrøg.
Denne solcreme er en klar favorit, hvis du skal have en solcreme til ansigtet, som skal beskytte og fugte uden at fedte.
5/5 stjerner 

LÆS OGSÅ: Test af enzymbehandlinger

Artiklen kan indeholde affiliate links.

Læs mere om: