HUDPLEJE

Ren hud

De fleste ved, at det er vigtigt at rense den fine hud i ansigtet både morgen og aften. Men hvilke produkter er så de bedste? IN har testet fem forskellige renseprodukter til ansigtet og fundet den bedste til prisen.
Helena Rubinstein, Life Ritual De-oxidizing Fresh Cleansing Milk og Light Firming Lotion, 200 ml, 275 kr pr. stk.
Produkterne: Emballagen er enkel og i den elegante Helena Rubinstein-stil. Begge fl asker har et lille hul foroven, så man nemt kan dosere. Duften er let blomstret, og konsistensen blød og cremet i klassisk hvid rensecremeform.

Resultatet: Upåklageligt! Huden føles forfrisket og ren, næsten som om makeup og skidt bliver løftet ud af porerne. Den efterfølgende lotion giver det sidste kick til en ren følelse og velvære.

C.O. Bigelow, Moisture-Rich Facial Cleanser, 236 ml, 110 kr. Skin Tonic Dry Skin Formula. 236 ml, 135 kr.
Produkterne: Rensecremen indeholder både sheasmør og agurke-ekstrakter, og konsistensen er let fl ydende. Der anes en snert af agurk, hvilket virker behageligt og mildt. Den milde alkoholfrie lotion er næsten cremet i konsistensen.

Resultatet: Skønne, milde produkter der har en blødgørende effekt på huden. Man føler nærmest ikke, at man behøver en creme bagefter. Huden virker ren og blød.

Chanel, Lait Confort, 150 ml, 265 kr. Lotion Confort, 200 ml, 265 kr.
Produkterne: En god overraskelse er, at rensecremen kommer på pumpefl aske, så det er nemt at håndtere den meget fl ydende, gennemsigtige rensecreme. Konsistensen er cremet og blød, men uden en fedtet fornemmelse. Lotionen er alkoholfrie!

Resultatet: Huden bliver renset grundigt, og øjenmakeuppen fjernes også nemt. Et hit, at man kan bruge cremen til begge de


Aveda, Botanical Kinetics Purifying Crème Cleanser og Skin Firming/Toning Agent, 150 ml, 190 kr. pr. stk.
Produkterne: Som de eneste i testen er disse produkter i glasbeholdere, hvilket giver en følelse af luksus. Til gengæld er de mindre praktiske (og meget tunge!) at tage med på ferie. Rensemælken kommer i en pumpefl aske, og konsistensen er let og behagelig. Den tilhørende lotion sprayes blot på ansigtet, hvilket giver et friskt pust til den tørre hud.

Resultatet: Selv om Avedas produkter ikke er 100 pct. økologiske, dufter de skønt af naturlig hudpleje. Huden bliver ren og blød, og rensecremen virker mild på selv helt sart hud. Og som oftest med tør hud er der ikke behov for en klassisk skintonic, så Avedas spray er helt genial.

Garnier, Cleansensitive Antitightness Cleansing Milk og Tonique Apaisant. 200 ml, 59,95 kr. pr. stk.
Produkterne: Det er absolut positivt, at disse produkter er helt uden parfume og alkohol, da de er tiltænkt den sensitive hudtype. Emballagen er ikke spændende, men den fungerer godt. Åbningen er under et lille klik-låg, og doseringen er nem.

Resultatet: Man får følelsen af, at huden bliver renset på den allermest skånsomme måde. Samtidig føles huden ren og blød bagefter uden en stram fornemmelse. Den milde, alkoholfrie lotion giver en frisk følelse af velvære og afslutter fint renseprocessen. Her får du virkelig noget for pengene.
Favorit til prisen!