HUDPLEJE

Ren hud er smuk hud

Din hud er dit bedste aktiv for et lækkert udseende. INs skønhedsredaktør, Silke Grane, giver dig inspiration til din daglige hudplejerutine

Din hud skal renses og fugtes morgen og aften for at holde sig fin. Derfor er det vigtigt, at du vælger det renseprodukt, som netop passer til dine behov.

Den gode rutine
• Rens altid din hud om aftenen. På den måde kan huden bedre regenerere sig selv om natten.

• Husk at bruge den fornødne hudpleje efter afrensning, for når din hud er ren, kan den for alvor optage de nærende cremer.

• Har du tendens til tør eller sart hud, kan du sagtens nøjes med at skylle ansigtet med vand under bruseren om morgenen. Så undgår du at strippe huden for al fugt.

• Rens altid øjenmakeuppen af først og rens derefter huden. På den måde undgår du at tvære øjenmakeuppen rundt i hele ansigtet.

Servietter
Fugtede engangsservietter er nemme at have med på weekendture eller i sportstasken. Aroma Cleanse Make Up Remover Cottons fra Decleor er milde og plejende. 25 stk., 120 kr.

3 i 1-rens
All in one er renseprodukter, som fjerner øjenmakeup og læbestift og samtidig renser og toner huden. Physiological Micellar Solution fra La Roche-Posay er velegnet til følsom/sart hud. 200 ml, 119 kr.

Gelé
En rensegelé er velegnet til kombinerede og fedtede hudtyper. Aroma Perfection Purifying Cleansing Gel fra Nuxe forvandler sig til en blød mousse, når den kommer i kontakt med vand. 200 ml, 135 kr.

Rensecreme
En rensecreme er velegnet til de mere tørre og sarte hudtyper. La Mers Cleansing Lotion er perfekt til normal og tør hud og mild nok til også at fjerne øjenmakeup. 100 ml, 665 kr.

Olie
Renseolier er gode til at tage den tungere festmakeup og læbestift. Dermalogica Precleanse-olie er især god til fedtet/uren hud. 150 ml, 325 kr.Relaterede links:


Forlæng din
sommerkulør

De ti største
cremer

IN tester
ansigtsmasker