HUDPLEJE

Sådan forlænger du din sommerkulør

Sommeren går på hæld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre for at holde lidt længere på kuløren.

Hvis du hen over sommerferien har fået opbygget en smuk og sund glød vil du sikkert være ked af at miste den alt for hurtigt. Gyldne stænger og solkyssede kindben er som ammunition mod efterårstræthed, så det gælder om at bevare den.

Flet de her fire vaner ind i din hverdag, og oplev en kulør, der holder længere – uden at se kunstig ud.

Tørbørstning

Kom godt i gang med din tørbørste, hvis du ikke allerede er det. Tørbørstning stimulerer ikke blot blodcirkulationen, men hjælper dig af med døde hudceller, der gør det nemmere at fordele din selvbruner naturligt på huden, hvis du vil benytte dig af den slags. Måske har du tænkt at din tørbørste vil fjerne eller ødelægge, din i forvejen flotte sommerkulør, der tager du fejl, tværtimod forlænger tørbørstningen din farve. Den holder dig nemlig eksfolieret, så din sommerkulør ikke skaller af.

LÆS OGSÅ: Sådan får du perfekt hud uden foundation

Scrub

Hav en god, mild body scrub stående i bruseren, så du husker at bruge den minimum én gang om ugen. Formålet er naturligvis at komme af med snavs, tør hud og døde hudceller, så din hud tager bedre imod din body lotion og selvbruner.

LÆS OGSÅ: Derfor får du skønhedspletter

Fugt

Det er altafgørende, at du giver din hud masser af fugt. Det gælder hele året rundt, men især når det handler om at opretholde en pæn glød. En tør hud er hverken pæn eller nem at arbejde med. Så sørg for at tilføre masser af fugt. Brug en body cream, hvis din hud er meget tør, en cream er federe end en lotion, alternativ kan du ty til en god body oil, da olie er en enorm god fugtgiver.

Selvbruner

Kilden til farve uden for sæson er naturligvis selvbruner. Vi er længe forbi den tid, hvor selvbruner var tabu – og orange for den sags skyld. Du skal gøre op med dig selv, hvilken type selvbruner der fungerer bedst for dig. Er du til koncentrerede dråber du, blander i din creme, sprays, mousser, olie eller lotion. Der findes et hav af selvbrunere, og det er meget individuelt, hvilke der fungerer bedst. Brug din selvbruner med måde, men vær ikke bange for at peppe din kulør lidt op med at snyde lidt.

LÆS OGSÅ: Guide: Sådan bruger du selvbruner

Læs mere om: