HUDPLEJE

Sådan giver du din vinterhud en smuk glød

Vinteren byder på frostgrader og koldt vejr, som kan få din hud til at blive tør, bleg og kedelig at se på. IN har derfor samlet 7 makeupprodukter, der får din vinterhud til at gløde frisk og smukt hele vinteren lang.

Det sidste vi ønsker om vinteren, er en tør, bleg og kedelig vinterhud – som er lige så spændende at se på, som vejrets triste grå farver. Det er både vigtigt at give huden massere af fugt, men samtidig skal vi også prøve på at give huden ekstra med glød, shine og farve. Pudderprodukter kan i vinterperioden drage unødvendig opmærksomhed til tør og træt hud – derfor skal du i stedet bruge cremeprodukter, når det gælder din makeup. Dette giver et mere skinnende og sundt udseende, som giver dit look glød og friskhed.

LÆS OGÅ: De 5 bedste foundations til vinterhud

7 makeupprodukter til din vinterhud.

1. FUGTIG OG BEROLIGET HUD

Kvinder bliver ofte skræmte, når de hører ordet ’olie’ i samme sætning som ’makeup’. Men det er en utrolig god base at lægge inden, du lægger din makeup - særligt her om vinteren. Denne olie går i dybden og beroliger din hud, som kan være let ude af balance på grund af tørhed og kulde. Den genfinder din naturlige fugtbalance samtidig med, at den mætter din hud med masser af fedtsyrer, der giver glød og elasticitet. Påfør olien inden din BB-creme eller foundation , og nyd hvor smukt dine produkter blender og giver glød!

Comfort Rescue Oil, Estelle & Thild, 30 ml., 280 kr.
Kan købes online HER

2. EN STRÅLENDE BASE

En primer er essentielt under enhver makeup. En lysreflekterende primer giver både din hud ekstra glød og glans. Og udover at udjævne din hudtone og være den perfekte base, så tilføjer den også ekstra glød til din hud – uden du kommer til en ligne en glitrende discokugle. Primeren kan bruges som base under din foundation eller blandes i dit fortrukne produkt - og kan samtidig bruges som highlighter på kindben.

Illuminators Light Liquid, Nude by Nature, 270 kr.
Kan købes online HER

3. DEN PERFEKTE HUDTONE

‘Cushions’ ses hos flere og flere brands, og det er der en grund til. Det består af en blød og luftig pude, der gør din påføring nem og enkel – uden en masse spild af produktet. Denne foundation giver dig lang holdbarhed og perfekt dækning i flere timer, så du ikke skal tænke på om vind og vejr ødelægger din smukke makeup. Den giver en let mat effekt, men som samtidig giver huden massere af glød – og så findes den som refill, så snart du har opbrugt din ”pude”.

Le Cushion Encre de Peau, Yves Saint Laurent, 410 kr.
Kan købes online HER

 

4. HIGHLIGHT DINE BEDSTE ANSIGTSTRÆK

En let og nem anvendelig highlighter, som har det helt perfekte guld strejf – uden at du virker glitrende eller overmakeuppet. Den lette, flydende konsistens giver et smukt glødende skær, uden at klumpe eller ødelægge din makeup. Den blender uforstyrret med al slags makeup og giver en illusion af en lysende og opstrammende effekt på din hud – hvilket kan bruges til at fremhæve dine kindben eller løfte dine bryn og øjne. Påfør på det øverste af kindben, langs næseryggen og under det øverste af dine bryn.

Beautiful Color Illuminating Liquid Highlighter Champagne, Elizabeth Arden, 245 kr.
Kan købes online HER

5. GLØDENDE OG SUN-KISSED HUD

Den ser ikke ud af meget, men hold nu op hvor kan den trylle! Når det kommer til en glødende og frisk makeup, er vi ikke interesserede i at have vild contouring makeup, der står i for stor kontrast til vores lette, vinterblege hud. Dog vil vi gerne give huden en let farve og glød, da det oftest er det, man forbinder med en sund og frisk hud. Påfør den cremede bronzer med fingrene, under kindben i hårgrænsen og på siden og tippen af næsen – så ligner det at vinterens soler har varmet og farvet din hud let og forsigtigt. Den blender smukt og nemt og passer til alle hudtoner.

Buriti Bronzer, RMS Beauty, 250 kr.
Kan købes online HER

6. FRISKE ROSENLYSERØDE KINDER

I vinterperioden er det utroligt vigtigt, at din hud får lidt farve. Vinden og frostgraderne bider i forvejen i vores kinder, og der er ikke noget smukkere end, når de er friske og glødende efter at have været udenfor. Dette multifunktionelle produkt, er Bobbi Browns mest solgte – da du både kan duppe farve på dine æblekinder med fingeren, og samtidig også kan give en let farvestrejf på dine læber.

Pot Rouge For Lips and Cheeks, Bobbi Brown, 240 kr.
Kan købes online HER

7. VELPLEJEDE OG FINE LÆBER

Et sundt og frisk udseende betyder også velplejede læber. Når kulden bider fast, er det vigtigt at læberne får fugt og pleje. Dette bliver din yndlings SOS-læbepomade, da den blødgør selv de tørreste læber. Den dufter blidt af roser og har en silkeblød finish uden at være klistrende – og så er den genial, hvis neglebåndende også lige skal have en tur.

Baume de Rose, By Terry, 185 kr.

Kan købes hos Sephora.