HUDPLEJE

Sådan gør du dit daglige brusebad mere bæredygtigt

Vidste du, at selv et fem-minutters langt brusebad bruger omkring 40 liter vand? Vi giver dig tips til, hvordan du kan gøre dit brusebad mere bæredygtigt.

Hop med på den grønne bølge og få pluspoint på samvittighedskontoen. Det varme brus er svært at undvære om morgenen, men ved at forkorte din tid under det varme vand, får du tid til, at snuppe 5 minutter ekstra under den varme dyne. 

LÆS OGSÅ: 5 fejl, du begår i badet 

Vi giver dig her fem tips til, hvordan du gør dit daglige brusebad mere bæredygtigt:

Tænd ikke for vandet, før du er klar

Tænd for vandet når du går under bruseren. Lad det ikke løbe flere minutter inden. Skal vandet varme op før du hopper under? Lad det løbe 30 sekunder og hop derefter under.

Prøv en rensende balsam

Har du hørt om en rensende balsam? Det er en ny måde at vaske og rense håret på, som kun kræver ét enkelt produkt. En rensende balsam giver dit hår næring og pleje ligesom en almindelig balsam, men renser samtidig hår og hovedbund for fedt og snavs. Udover at være fantastisk for håret er det også fantastisk for miljøet, da du sparer tid ved at bruge et alt-i-et produkt.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Multitaske

Skal du barbere ben eller eksfoliere huden? Gør det samtidig med at din balsam (eller din rensende balsam) arbejder i håret.

Sluk for vandet, mens du skummer op

Imens du masserer shampoo i hovedbunden, skrubber din hud eller smører den ind i sæbe, er der ingen grund til at lade vandet løbe. Sluk for det, og spar dig selv og miljøet for litervis af vand.

For de modige

Afslut med en iskold skyller – det stimulerer blodcirkulationen, lukker dine porer og vi garanterer dig, det får dig lynhurtigt ud af bruseren.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du vaske dit hår mindre