HUDPLEJE

Sådan vælger du den rette solcreme med farve

Når du skal vælge en god solcreme til ansigtet, skal du ikke længere blot vælge, hvor høj solfaktoren skal være, og om den skal være vandfast eller ej. Nu skal du også tage stilling til, om den skal være farvet.

Solcreme med farve til ansigtet

I dag er solcremerne blevet fintunet, og der er mange valg at træffe. Skal solcremen for eksempel være matterende, fugtighedsgivende, have anti-age-effekt eller være tinted?

IN’s skønhedsekspert Lene Huusmann har her set nærmere på tinted solcremer til ansigtet – altså den slags, der indeholder farve og gør din hud pæn og ensartet, mens du nyder solens stråler.

Vi kender det alle. Vi dropper makeuppen, fordi vi skal ud og solbade, men vi vil stadig gerne have ensartet og pæn hud, selv om vi ligger ved poolen eller på stranden. Derfor er det helt genialt, at man kan få gode solcremer med højfaktor, som samtidig indeholder farve og giver en flot naturlig glød og jævn overflade på huden.

LÆS OGSÅ: GUIDE | Den rette solcreme til dig

Brug den ovenpå din almindelige dagcreme, eller brug den direkte på nyrenset hud om morgenen, inden du hopper ud i solen.

Find et brand, der passer dig, når det kommer til mathed, fugt og ikke mindst farven – de fås nemlig i mere eller mindre farvede udgaver. Er du lys eller mørk? - der findes en til os alle.

At finde en god farvet solcreme er ligesom at finde en god foundation. Start med at finde ud af, hvilken hudtone du har, og om din hud er fedtet eller normal.

Se med i galleriet, hvor INs skønhedsekspert har udvalgt 7 forskellige solcremer med farver til ansigtet:

7 solcremer med farve til ansigtet

LÆS OGSÅ: SKØNHED | 5 gode solcremer til ansigtet