HUDPLEJE

Sandt eller falsk? Myter om din hud

Påvirker din kost din hud, ældes mænds hud bedre end kvinders, samt svar på flere myter om din hud ...

Sandt eller falsk? Det du spiser og drikker påvirker din hud.

Sandt! En varieteret kost har en positiv indfyldelse på din hud. En ubalanceret kost kan føre til irritereret hud og være med til at fremskynde ældningsprocessen. Visionnaire creme fra Lancôme er et nyt hudplejeprodukt, der hjælper din hud til at se smuk ud. Og husk man altid kan forkæle sig selv med et glas vin eller en pizza.

Sandt eller falsk? Hudens behov for pleje ændres i takt med alderen og din livstil.

Sandt! Huden, som resten af kroppen, gennemgår en konstant forandringsproces i takt med at vi bliver ældre. Derfor er det vigtigt at justere hudplejerutinen i forhold til alder, hvordan din hud føles, og hvad du ønsker. Visionnaire creme fra Lancôme er en ny type anti-age creme, der holder din hud skøn, uanset hvor i livet du befinder dig. Samtidigt mindsker den rynker og porer og giver en synligt mere smuk hud.

Sandt eller falsk? Med de rigtige ingredienser i en creme, behøver du ikke flere forskellige cremer

Sandt! Mens du sagtens kan bruge flere forskellige produkter med forskellige ingredienser, kan du opnå samme resultat med bare ét produkt der har alle de rette ingredienser. Lancômes Visionnaire creme erstatter alle dine eksisterende cremer, og kan med sin banebrydende formel bruges både som dag- og natcreme. Samtidigt leverer Visionnaire en synligt mere smuk hud, reducerer rynker og porer og gør huden mere ensartet. Og husk, det vigtige er at du bruger et produkt der virker for dig.

Sandt eller falsk? Mænds hud ældres bedre end kvinders.

Sandt! Det øverste lag hud hos mænd er omkring 25% tykkere end hos kvinder, og det er i det øverste lag at de fleste rynker er synlige. Desuden har mænds hud mere kollagen end kvinder, som igen betyder færre rynker. Lancômes nye creme Visionnaire hjælper dig med at opretholde en skøn hud og mindsker synligheden af rynker.

Se flere myter her

Se mere her; www.visionnaire.dk.