HUDPLEJE

Save My Face | Anti-age puden

Puderne fra Save My Face har længe været en stor succes i USA. Nu er skønhedspuderne, som er med til at forhindre rynker og forbedre nattesøvnen, endelig kommet til Danmark

Puderne fra Save My Face har en lidt underlig form, ser sjove ud og ligner noget, man ikke har set før - men hovedpuden kan noget helt specielt! Den giver en unik støtte og hold til nakken, skuldrene og ryggen, hvilket giver en skøn og intens søvn. Derudover forhindrer den rynker og for hurtig aldring.

Save My Face puderne er en amerikansk opfindelse, som med stor succes har været på det amerikanske marked i mange år. Både som en kosmetisk opfindelse - da man undgår sovelinjer i ansigtet, der sætter sige mere og mere i vævet med tiden men også inden for sundhedssektoren. Pudernes udskæring sikrer nemlig en øget cirkulation, som fx er vigtig efter operationer, da hævelse mindskes og helingen forbedres. 

LÆS OGSÅ: IN guider til et grønnere efterår

Skønhedspuderne understøtter også ansigtsbehandlinger og hudplejeprodukter, da cirkulation, iltning og friheden til huden og natplejen optimeres. Save My Face skåner desuden vipper og extensions og er ideel ved brug af botox/restylane behandlinger.

Puderne kan købes hos kosmetolog Anita Falslund, og online HER

Pssst… Husk at tilmelde dig INs nyhedsbrev lige HER - så er du altid opdateret på det bedste inden for mode, skønhed og sundhed!