HUDPLEJE

Serum - dit hemmelige supervåben

Vil du din hud det bedste, skal du investere i et specialdesignet serum. Men hvad er det, serum kan, som almindelig creme ikke kan klare? IN giver dig forklaringen og fem bud på en god serum.

Serum er kort fortalt et koncentrat af "alt det gode". Og med dette menes der: et koncentrat af aktive ingredienser og virkestoffer, der virker som et koncentreret kick til huden.

Et serum-produkt udmærker sig ved at kunne trænge dybere ned i hudens lag og på den måde virke langt mere aktivt, end hvis man udelukkende benytter en dag- eller natcreme, som mere lægger sig oven på huden med det formål at blødgøre og beskytte overfladen.

Serum kombineres ofte med og anvendes under dag- og natcreme, men det bruges også til kurbehandlinger. Og hele ideen er, at man målretter og intensiverer sin hudpleje.

Svære tilfælde, eksempelvis acnehud, stresset/overfølsom hud, lettere rosacea eller slap og underernæret hud, kan behandles i dybden med serum og i overfladen med beskyttende og regenererende cremer.

Mens du sover
Du kan forbedre din huds skønhedssøvn med Murads Sleep Reform Serum, som forøger dannelsen af kollagen-cellerne og dermed giver en mere glat og ungdommelig hud. 30 ml, 995 kr.

Væk med de store porer
Estée Lauders idealist Pore Minimizing Skin Refinisher tryller storer porer væk og efterlader huden med en superglad, forbedret overflade, som stråler, 50 ml, 645 kr.

Luskus serum til den modne hud
Bio-Performance Super Corrective Serum fra Shiseido er et luksusserum til den modne hud. Det forebygger ældningstegn i huden såsom rynker, slaphed og trist hud. 30 ml, 690 kr.

Superserum til hele kroppen
La Mers The Body Serum indeholder algeekstrakter, som reducerer misfarvninger, alderdomspletter, mindsker små sprængte blodkar og forbedrer hudens udseende. 125 ml, 1.530 kr.

Dobbeltvirkende serum
Reducerer optisk de fine linjer og udjævner hudens overflade. Extra-Firming Thightening Lift Botanical Serum fra Clarins, 30 ml, 500 kr.

Læs også:
Smuk hud
Få et frisk look
Luksusdråber til huden