HUDPLEJE

Skøn sydafrikansk hudpleje til dig

Når manden eller kæresten den næste måneds tid klæber til skærmen for at se VM, skal der da også være lidt Sydafrika til dig, selvom du ikke gider fodbold. I spidsen af Afrika produceres nemlig både lækker og effektiv hudpleje og skønne spa-produkter

Hvis der ikke er nogen til at forkæle dig under VM i Sydafrika, fordi din udkårne ikke er til at slæbe væk fra sofaen, så kan du passende gøre det selv med hudpleje. Du kan nemlig købe lækre, sydafrikanske skønhedsprodukter fra de to mærker Nimue og Kalahari Spa her i Danmark.

 

Nimue, der forhandles i 34 lande, er internationalt anerkendt som et avanceret cosmeceutical, der kombinerer den nyeste hudforskning med blandt andet naturlige olier og ekstrakter fra afrikanske planter og træer. Nimue er også kendt for at være et af de første hudpleje behandlingssystemer med frugtsyre, der effektivt forbedrer hudbilledet, og derfor forhandles Nimue kun gennem autoriserede kosmetologer.

- Selvom produkterne kommer fra den anden side af kloden, virker de sydafrikanske produkter som skræddersyede til danske kvinders hudbehov, særlig, når det kommer til pigmentskader eller genopretning af solskader, som sydafrikanerne har stor viden om, siger Vera Søgaard, der importerer de sydafrikanske produkter.

 

Verdenspremiere
Kalahari Spa er en lille, men meget lækker spa serie, der omfatter blandt andet duft-massagelys, scrub og bodyoil, og ingredienserne kommer fra Kalahariørknen, herunder tasamma, eller Kalaharimelon, som den også kaldes. Ørknen er nemlig hjemsted for mange planter og træer, der har vist sig at have gode, plejende egenskaber for huden.

Serien er både god ved dyr og mennesker, for den indeholder hverken mineralske olier eller produkter fra dyr. En del af salget går desuden til at hjælpe udsatte Khoi-san-familier.

 

Læs mere på www.nimueskin.dk

 

Relevante links

 

Få det perfekte
sommerlook
De ti største cremer Modegalleri:
Romantisk gudinde

 

 

 

 

Læs mere om: