HUDPLEJE

SKØNHED | 3 ansigtsmasker der giver resultater

Kan ansigtsmasker virkelig gøre en forskel for huden? INs skønhedsredkatør Silke Grane har testet tre af slagsen, som kan noget helt specielt hver i sær. Få resultatet af testen her, og se hvilken ansigtsmaske, der kan gøre en forskel for din hud.

Ansigtsmasker med resultater

INs skønhedsredaktør Silke Grane har testet 3 ansigtsmasker, der virkelig gør en forskel for huden. Uanset, hvilken hudtype du har, vil der her være en, der vil hjælpe dig til en smukkere, gladere hud. Læs med her og find din favorit.

LÆS OGSÅ: Hjemmelavede ansigtsmasker - 8 opskrifter til sunde og naturlige ansigtsmasker

DYBDERENS
Allerede når du lægger masken på kan du mærke, at den arbejder i huden. Den dufter ikke særlig godt, nærmest lidt kemisk og dampen fra den kan svie i øjnene de første tredive sekunder. Masken skal sidde på indtil den er tør, dvs. ca. 10-15 minutter, alt efter hvor tykt et lag du bruger. 

Det er sjældent, at det fungerer rigtig godt, når ansigtsmasker skal hives af igen. Ofte ryger den af i små stykker og strimler og ender så med at blive vasket af, når tålmodigheden slipper op. Men denne er en sand tilfredsstillelse at hive i af i store stykker og det føles vitterligt som om hver en urenhed ryger op af porerne sammen med masken.

Huden prikker og arbejder, når masken er kommet af og hudtonen er frisk og overfladen fuldstændig forfinet og glat, så det kan ses og mærkes. Perfekt til dig, som elsker følelsen af en dybderenset hud.

Origins GinZing Radiance-Boosting Peel-Off Mask, Origins, 75 ml, 195 kr. (se nederst i artiklen) Købes online HER

BOBLENDE MASKE

Denne maske er god, hvis din hud trænger til ny energi og anbefales oftest til stresset eller træt hud. For at få mest ud af denne maske kan du med fordel starte med at eksfoliere din hud, men du kan også sagtens bruge den alene.

Masken skal lægges i et forholdsvis tykt lag på huden og så skal du vente i cirka fem minutter. I den tid vil du se hvordan masken bobler op til en tyk hvid skum, som får dig til at ligne en snemand et kort øjeblik, men skummet flader sammen igen og så kan du bare skylle masken af med lunkent vand.

Det er som om den boblende maske får tilført huden nyt ilt, for huden stråler og ser frisk og udhvilet ud efterfølgende. En skøn maske, hvis du har travlt og søger den hurtige effekt. Kan købes hos kosmetologer i hele landet.

Bionic Oxygen Facial, Exuviance, 97 ml, 599 kr. (se nederst i artiklen) Købes online HER

LÆS OGSÅ: SKØNHED | 2 nemme DIY masker til din hårpleje

LUKSUSMASKEN

Den cremede konsistens er en fornøjelse at lægge på en tørstig, dehydreret hud, for denne maske er et rigtigt fugtboost for huden.

Duften er dejlig og ikke overvældende. Masken skal lægges på huden og få lov til at suge ind, resten skal tørres af med en kleenex.

En anden måde at få det hele ud af denne maske, er at gøre laget knapt så tykt, men lade den side på huden natten over som en ekstra nærende natcreme. Du vil kunne se, at huden er tanket op og har fået en fornyet glød næste morgen. En virkelig nem og effektiv ansigtsmaske.

Estée Lauder Revitalizing Supreme Mask Boost 75ml, 625 kr. (se nederst i artiklen) Købes online HER

1. Origins GinZing Radiance-Boosting Peel-Off Mask, 2. Bionic Oxygen Facial, Exuviance, 3. Estée Lauder Revitalizing Supreme Mask Boost

LÆS OGSÅ: SKØNHED | 3 renseprodukter til en hurtig og effektiv aftenrutine