HUDPLEJE

SKØNHED | 5 simple tricks til en smuk hud

Vinteren har ikke sluppet os helt endnu og med vinteren følger ofte en mere kedelig hud. Hvis du ikke har været en af de heldige, der har tilbragt vinterferien på en lækker bounty ø og fået en sund glød, så får du et par tricks her til at snyde dig til en smuk hud.

Guiden til smuk hud

Det er lige nu, at din hud trænger til et ordentligt energiboost, så den får en sund glød og udstråling. Her er fem gode tips til at få huden til at stråle igen. 

1. Power Peeling

Denne peeling en af de mest effektive på markedet, og ingredienserne er 100% naturlige. Den prikker og stikker i huden, som kan blive lidt rød lige efter. Men til gengæld får du den flotteste og mest klare hudtone efterfølgende. Brug den aftenen før du skal noget, eller når din hud trænger til en opkvikker.

Foto: PR

Green Apple Peel Full Strength, Juice Beauty, 60 ml, 429 kr.
Købes online HER

 

2. Ingen glød uden fugt

Den flotteste makeup kan ikke skjule, hvis huden mangler fugt. Brug en af de smarte sheet-masker til at give et ordentligt fugtboost til huden. Denne maske er perfekt at bruge under din makeup, da den også fungerer som en udglattende primer.

Foto: PR

Pre Party Prep Sheet Mask, MaskerAid, 49 kr.
Købes online HER

 

LÆS OGSÅ: SKØNHED | Sådan giver du din hud liv og glød igen

3. Som at få glød indefra

Denne primer har indbygget glød og en nærmest ferskenagtig glød, når man fordeler den på huden. Huden får masser af glans og glød og primeren udjævner også de små linjer i huden naturligt. Bruges ovenpå din dagcreme og under din makeup.

Foto: PR

Radiance Primer Broad Spectrum SPF35 Sunscreen, Nars, 243 kr.
Købes online HER

 

4. Hold makeuppen let

I vintermånederne kan huden være kedelig og farveløs, og derfor er det rart at kunne pifte op med makeup. Men her er det vigtigt at vælge en let makeup, som dækker farveforskellene i huden, men samtidig ser naturlig ud og beskytter huden. Derfor anbefales denne lette og plejende C.C. Cream med indbygget spf 30.

Foto: PR

C.C. Cream spf 30 eller spf 50, pHformula, 30 ml, 319 kr.
Købes online HER

 

5. Kast lys på huden

Den hurtigste måde at få din hud til at “leve” igen er ved at bruge en highlighter. Derfor anbefales denne fine highlighter pudder, som nærmest er helt cremet i konsistensen. Den er super flot på toppen af dine kindben, kraveben, næseryggen eller i tindingerne.

Foto: PR

Afterglow Highlighter, Urban Decay, 190 kr.
Købes online HER

 

LÆS OGSÅ: 8 beauty-tricks, du ikke kender!