HUDPLEJE

SKØNHED | Den bedste pleje til din vinterhud

Det er ikke til at komme udenom - vinteren er godt på vej. Plej din vinterhud med disse 5 produkter som INs skønhedsredaktør anbefaler.

PLEJ DIN VINTERHUD

Isende kulde, blæst og den tørre, varme indendørsluft giver din hud hårde odds, som gør det svært for den at holde på fugten. Her er fem gode redninger til huden i ansigtet, læber og hænder. 

LÆS OGSÅ: Sådan giver du din vinterhud en smuk glød

Den gode vintercreme

Denne rige creme er smækfyldt med ekstrakt fra fugtgivende mango kernel butter, genopbyggende macademianød og Tamaridus India frø, som tilsammen har en helende, beskyttende og ekstremt nærende effekt på selv den sarteste hud. En af skønhedsredaktørens absolutte vinter must-haves.

Below 10 degrees Cream, Tromborg, 50 ml, 580 kr.
Fås online HER

Til sarte kinder

Denne vandfri creme har en helt vidunderlig, blød konsistens og er fyldt med gode antioxidanter og silikoner, som beskytter og hjælper huden med at holde på fugten. Du kan bruge den alene eller ovenpå din creme, hvis din hud er meget tør. Den fungerer også godt, hvis du kun vil bruge den på udsatte, irriterede områder.
Barrier Repair, Dermalogica, 30 ml, 375 kr.
Fås online HER 

Mod rødme i huden

Har din hud tendens til rødme og irritationer, så er dette tyndflydende serum værd at kigge nærmere på. Det reducer rødme og lindrer irriteret hud med den særlige Calm Complex™Eformel. en blanding af kamille, hvidtjørn og pæon-ekstrakter, kombineret med botaniske ingredienser, gør den ideel til sensitiv og rødmende hud.

Intral Redness Relief Soothing Serum, Darphin, 30 ml 549 kr.
Fås online HER

Husk hænderne

Hænderne er også meget udsatte og bliver nemt glemt I vinterkulden og pludselig er de der, de sprukne, tørre og røde hænder. Denne håndcreme er rig, men fedter ikke og efterlader en usynlig hinde, som beskytter hænderne efterfølgende.

Cold Cream Hand Cream, Avéne, 50 ml, 74,50 kr.
Fås online HER

Bløde læber

Nærende argainolie, samt Vitamin A og E udgør den plejende cocktail til sprukne, tørre læber.  Derduover indeholder denne læbebalsma også spf 50, så den er ideel på skiferien.

Protective Lip Balm spf 50, True North, 135 kr.
Fås online HER