HUDPLEJE

SKØNHED | Ingrediensen der giver dig en flottere hud

Vil du give din hud et rigtigt energiboost, så hudtonen bliver mere klar med glød? Så er der en særlig ingrediens i din hudpleje, som kan give dig flottere hud.

Vitamin-C er bestemt ikke nogen nyhed som ingrediens i hudpleje, faktisk er det nærmest en ingrediens, vi er opvokset med at skulle bruge som et sundhedsboost. Men det er også en særdeles potent hjælper i din hudpleje.

LÆS OGSÅ: SKØNHED | Sådan får du perfekte røde læber til fest

Vitamin-C spiller en vigtig rolle, når huden skal have gang i kollagen-produktionen, som er den, der sørger for at huden forbliver fast og spændstig. Den er derfor en god nøgleingrediens at kigge efter, når du vil have te produkt, der hjælper med at nedsætte ældningsprocessen i huden. Derudover er Vitamin-C også meget gavnligt, hvis du har pigmentpletter, solskader eller en ujævn hudtone, da vitamin- C lysner og gør hudtonen mere klar. Har du endnu ikke et hudplejeprodukt, som indeholder vitamin-C, så er her fem gode bud du kan shoppe online.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER
 

5 MÅDER AT FÅ FLOTTERE HUD MED VITAMIN-C: 

Under din creme

Et serum har en højere koncentration af ingredienser i sig end en almindelig creme, derfor skal du kun bruge nogle få dråber og derfor er et serum ofte også lidt dyrere. Til gengæld får du altså også et ordentlig vitamin-C boost med denne letvægtsserum, som passer til alle hudtyper. Og så skal du bare bruge din normale creme ovenpå for at få den fugt huden også skal have.

Truth Serum Collagen Booster, Ole Henriksen, 30 ml, 495 kr. 
Fås online HER (sponsoreret link)

Luksuscremen

Ja, den er dyr, men hold nu op, hvor kan den også gøre en forskel. Jeg har haft mulighed for at teste denne creme tidligere og krukken blev tømt fuldstændig for selv den mindste cremedråbe. Cremen indeholder blandt andet et kompleks af vitamin C og beskyttende og reparerende vitamin E, som gør den effektiv, så det kan ses. Cremen har også tidligere vundet en pris hos Danish Beauty Award.

Re-Plasty Age Recovery Day Cream, Helena Rubinstein, 50 ml, 2.015 kr.
Fås online HER

Makeup og pleje i ét

Dette produkt er ret smart, da den fungerer som en let creme og giver en smule farve til huden uden at dække helt. Huden får mest af alt en let glød og så indeholder cremen C-vitaminrig camu-camu fra regnskoven.

Vitamin C Instant Glow Enhancer, The Body Shop, 25 ml, 195 kr.
Fås online HER 

Husk hænderne

En af hovedingredienserne i danske Ilse Jacobsens nye, fugtende håndcreme er havtorn, som er kendt som en stærk antioxidant. I et enkelt havtornbær er der mere vitamin-C end der er i en hel appelsin. Derduover indeholder håndcreme nærende makademiaolie, som blødgører tørre hænder. Så trænger din hænder til lidt ekstra omsorg, så prøv denne håndcreme .

Sea Bucktorn Hand Cream, 50 ml, 95 kr.
Fås online HER 

Det virker også indefra

Jeg har i efterhånden mange år taget disse brusetabletter, som har et højt indhold af vitamin-C.  Det er svært at sætte finger på hvad det er de gør, men jeg synes virkelig min hud får det bedre, bliver mere klar i hudtonen og så bilder jeg mig ind, at der også kommer færre urenheder. Det kan skyldes, at vitamin-C også er antiinflammatorisk. Måske kan andre vitamin-C kosttilskud gøre det samme for huden indefra, men disse fungerer rigtig godt for mig, da det er en brusetablet – som oven i købet smager helt ok.

Berocca Performance, Vitaminpiller, 30 stk, 130 kr.
Fås online HER

LÆS OGSÅ: Bruger du din hudpleje i den rigtige rækkefølge?