HUDPLEJE

SKØNHED | Lav din egen mini-ansigtsbehandling

Der skal ikke så meget til at få en fornyet, sund glød i huden. Du kan nemlig lave din helt egen ansigtbehandling. Her er tre nemme trin til en flottere hud.

Lav din egen mini-ansigtsbehandling med disse 3 trin

Brug 10 minutter ekstra på at forkæle din hud en aften om ugen og vi lover dig, at du vil kunne se en forskel på din hud efter kort tid.  

Rens
Første step til en bedre og mere velplejet hud er at få den renset – hver dag. Ingen slinger i valsen her, for det er alfa omega for at din hud kan optage de efterfølgende plejeprodukter. Start med at blødgøre din hud med lidt vand og en rensecreme/gele, som du masserer ind i huden i et minuts tid. Det stimulerer også blodcirkulationen i huden, hvilket giver en bedre kulør til mat og trist hud. Skyl efter med masser af lunknet vand.


Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser, Pai, 200 ml, 295 kr.
Fås online HER

Eksfolier huden
Noget som gør huden mat og trist at se på, er de døde hudceller. Der findes masser af eksfolierende skrubbecremer, men en enzympeeling kan være mindst lige så effektiv- her skrubber du bare ikke huden, men lader peelingen sidde på huden og arbejde. Denne fra peeling er en bestseller fra det naturlige kultmærke Juice Beauty. Peelingen skal sidde på i max. 10 minutter og huden, som kan blive ret rød efterfølgende. Men ingen panik, det forsvinder i løbet af en halv times tid og huden fremstår forfrisket, mere glat og ensartet.

Green Apple Peel Full Strength, Juice Beauty, 60 ml, 429 kr.
Fås online HER

En god maske
Nu er huden helt klar til at suge til sig af gode ingredienser fra en ansigtsmaske. Hvis du ikke ved hvilken maske du skal gå efter, kan du altid bruge en som giver fugt. Når huden er fugtet, vil de små tørhedslinjer i huden også mindskes og huden får generelt en glattere, mere frisk udseende overflade. Denne maske kan du sove med, sørg blot for at bruge den en halv times tid før du går i seng, så huden kan nå at suge den til sig.


Moisture Surge Overnight Mask, Clinique, 100 ml, 330 kr.
Fås online HER