HUDPLEJE

Skønhed på dansk

Det er ikke længere kun i det store udland, de kan lave skønhedsprodukter til os kvinder. Faktisk er der efterhånden også en hel del danske mærker, der forskønner vores hverdag.

Marianne Tromborg har skabt både Tromborg makeup og hudpleje ud fra filosofien om, at det skal være nemt og overskueligt. Om vinteren anbefaler hun Below 10 Degrees Cream, som beroliger irriteret hud samt beskytter mod kulde, udtørring og karspræng-ninger på sarte skandinaviske kinder. 50 ml, 520 kr. Til læberne er de skønne Lipgloss i klar pen. På billedet ses farvenr. #5 og #3. 140 kr.

Det er gode, gamle Matas, som står bag den lækre hudplejeserie #Plaisir. En af de mest populære cremer er Soothing 24 H Cream, som beroliger sart og irriteret hud. Cremen koster 50 ml, 130 kr.

Med omtanke for hår og miljø har #Juhldal netop lanceret Økologisk Shampoo, som indeholder fugtende aloe vera, stimulerende kvikhvede og opfriskende rosmarin samt grøn te. 250 ml, 138 kr.

Få den blødeste hud med den superlækre skrubbecreme Læsøjom-frusalt, som indeholder honning fra de brune bier fra Læsø og krusemynte. Det grove jomfrusalt fjerner alle de døde hudceller, honningen virker stabiliserende på huden, og krusemynten efterlader huden svagt duftende. Læsø Saltcare, 250 ml, 198,50 kr.