HUDPLEJE

SKØNHED | Sådan giver du din hud liv og glød igen

Nogle gange kan huden virke ekstra trist, grå og træt. Du kan derfor få inspiration fra disse 4 produkter, som giver din hud liv, glød og friskheden tilbage!

Specielt om vinteren kan vores hud virke, ikke bare bleg, men grå og trist! Der skal altid massere af fugt til – men disse produkter booster din hud i dybden, så din hud bliver smuk og glødende at se på igen!

LÆS OGSÅ: Sådan giver du din vinterhud en smuk glød

Guld med guld på!
En guldmaske som booster din hud og efterlader den med den helt perfekte glød og friskhed. Masken giver virkelig din hud liv, og det er tydeligt, at den er blevet boostet godt igennem. Din makeup vil se meget flottere ud, efter huden er blevet pumpet med vitaminer og fugt fra denne maske.

GinZing Radiance-Boosting Peel-Off Mask, Origins, 195 kr.
Fås online HER
 

Slut med træt hud
Hvis du vil opnå den perfekte glød, bliver du nødt til at fjerne de døde hudceller fra din hud. En god AHA-peeling behøver ikke være dyr – og netop denne gør underværker! Masken peeler forsigtigt din hud, som efterlades blød og frisk!


Brightening AHA Peel Mask, MÁDARA, 50 kr. 
Fås online HER

 

Den rette kulør
Til dig der bliver skræmt over ordet selvbruner – eller blot ikke kan overskue projektet, er dette den geniale løsning. For når man tænker glød, tænker man også den rette kulør.
Du påfører blot få dråber af dette serum i din dags- eller natcreme, og du vil få den smukkeste, gyldne glød hele året rundt!


Radiance Plus Golden Glow Booster, Clarins, 225 kr.
Fås online HER

 

Olie er godt!
Kvinder bliver ofte skræmte, når de hører ordet ’olie’ i samme sætning som ’makeup’. Men det er en utrolig god base at lægge, inden du lægger din makeup - særligt her om vinteren. Denne olie går i dybden og beroliger din hud, som kan være let ude af balance på grund af tørhed og kulde. Den genfinder din naturlige fugtbalance samtidig med, at den mætter din hud med masser af fedtsyrer, der giver glød og elasticitet. Påfør olien inden din BB-creme eller foundation, og nyd hvor smukt dine produkter blender og giver glød!

Comfort Rescue Oil, Estelle & Thild, 30 ml., 280 kr.
Fås online HER