HUDPLEJE

SKØNHED | Sådan gør du din appelsinhud mindre tydelig

Bikinisæsonen er lige rundt om hjørnet, hvilket betyder blottede lår og balder. Hvis du ikke føler dig helt klar, kan du her få tips og tricks til, hvordan du mindsker appelsinhud.

I 2011 slentrede Kate Moss ned af catwalken til Louis Vuitton’s modeshow iført en lille trusse og en cigaret i hånden. Hendes balder og lår viste naturlige tegn på cellulite og modeverden faldt i ramaskrig over den blottede hud.

Pointen her er, at selv supermodeller har cellulite – ligesom 90 % af alle kvinder i Danmark. De små bump er ikke unaturlige, men vi har dog samlet en række tips og tricks til, hvordan du kan få en smukkere og strammere hud til sommerens varme måneder.

LÆS OGSÅ: SKØNHED | Gråt er flot

Hvis det skal virke med det samme

Brug en olie og giv dig selv massage på dine ben – giv specielt lårene en god omgang. Det er bevist at en gang dybdegående massage reducerer dine små bump på lårene næsten med det samme. Hvis du bruger et anti-cellulite produkt, kan du få ingredienserne til at arbejde bedre og hurtigere ved at masserer produktet ind i din hud.  

Foto: PR

Contouring Concentrate, Caudalié, 75 ml., 283 kr. Kan købes online HER
Body Lift Cellulite Control, Clarins, 200 ml., 316 kr. Kan købes online HER

Hvis du skal have en bikini på i morgen

Det er ingen hemmelighed, at en brunere kulør slanker og får os til at føle os mere sexede. Hvis det er tid til at hoppe i bikinien, kan du give dig en omgang selvbruner inden sengetid. Den brune kulør vil udglatte de små bump på lår og baller, samtidig med at du ikke vil føle dig som den ’blegeste pige på kajen’. Brug en selvbruner, som ikke giver dig orange streger eller får dig til at lugte af stegt kylling.

Foto: PR

Self Tanning Express Advanced Bronzing Mousse, ST Tropez, 200 ml., 316 kr. Kan købes online HER 

HUSK hvis du gerne vil mindske din appelsinhud for bestandigt, så kræver det en god, varieret kost, regelmæssig motion og masser af vand!

Hvis du synes det hele er for meget besvær, kan du altid gøre som Kate Moss og give en “I dont care-attitude”, og slentre ned af stranden med dine smukke balder og en is i hånden. 

Foto: AOP

LÆS OGSÅ: PÅSTAND | Ny gin kan få dig til at se yngre ud

 

Læs mere om: