HUDPLEJE

SKØNHED | Sheet-masker til alle formål

Det begyndte som en trend i Sydkorea, men har hurtigt spredt sig til resten af verden. Sheet-masker udgør den hotteste hudplejetrend lige nu, og hypen har fået de internationale skønhedsmærker til at lancere deres egne versioner af den plejende maske. INs skønhedsredaktør, Silke Grane, guider dig til de bedste af slagsen.

De kendte var hurtige til at tage trenden til sig, da sheet-masken bevægede sig uden for de sydkoreanske breddegrader og blev en international skønhedstrend: På sociale medier viste kendte kvinder som Brooke Shields, January Jones og Alexa Chung deres ansigter i knap så genkendelige udgaver, nemlig iført varierende udgaver af de hypede sheet-masker.

Sheet-masker udgør den hotteste hudplejetrend lige nu, og hypen har fået de internationale skønhedsmærker til at lancere deres egne versioner af den plejende maske.

Og det er ikke kun berømthederne, der har taget trenden til sig. En lang række af store skønhedsmærker er hoppet med på bølgen og har lavet deres egne versioner af den asiatiske, ansigtsformede maske, der er fugtet og fyldt godt op med nærende, rensende, opstrammende, lysnende eller plejende ingredienser.

LÆS OGSÅ: SKØNHEDSTREND | Sund hud er den nye makeup

Sheet-masken er den perfekte ansigtsmaske til den travle – eller dovne! – kvinde, for den kræver minimalt arbejde og skal ikke vaskes af. Netop derfor udtørrer den heller ikke huden – og dens plejende effekt slår hurtigt igennem.

Men hvilken maske dækker hvilke behov? Det guider IN dig til nederst i galleriet, så du kan booste din hud som de maskerede kendisser.

Sheet-masker – sådan gør du

- Rens huden og læg masken på ansigtet i den anbefalede tid, der står på emballagen – som regel cirka 20 minutter. Når du tager den af, skal huden ikke vaskes, da de gode ingredienser gerne må blive siddende på huden. Følg op med en creme, hvis der er behov for det.

- Du kan bruge masken så ofte du har lyst og tid, men tre gange om ugen er optimalt.

- Sheet-masken er ansigtsformet og fås i forskellige materialer – eksempelvis hydrogelé, bomuldsfiber og biocellulose, der er en lidt dyrere og naturlig fiber. Masken er fugtet og fyldt med plejende ingredienser.

Find den helt rigtige maske til dig og dit behov, herunder i galleriet:

Sheet-masker til alle behov

LÆS OGSÅ: VIDEOGUIDE | Sådan bruger du en primer