HUDPLEJE

SKØNHEDSNYHED | Slut med usexet intimpleje

Det er slut med at gemme dine intimprodukter bagerst i badeværelsesskabet – disse innovative produkter bryder det usexede tabu og sætter fokus på intimpleje en gang for alle. Skønhedsskribent Mia Due har testet produkterne.

Når det kommer til intimhygiejne og pleje, er det helst et emne, man vil undgå at snakke om eller have stående fremme på badeværelseshylden. To seje svenske kvinder har tænkt sig at bryde tabuet. De har nemlig startet det innovative brand, der hedder DeoDoc, som laver innovative intimprodukter med de fineste emballager. 

LÆS OGSÅ: SKØNHED | Bliv klar til strand og ferie

Mere end blot rens
Deres linje indeholder intimsæber til både mænd og kvinder, men også produkter der fokuserer på intimplejen i løbet af dagen. De har udviklet en intim-deodorant samt engangsdeodorant wipes, så man kan holde sig frisk og luftfri hele dagen - perfekt til sommerens mange festivaler og strandture!

Produkterne kommer i to slags dufte. Den grønne, ’Love at First Try’ som er deres originale, dufter af grøn pære og jasmin. Den lilla ’Paris to Persia’, dufter af rent vasketøj, roser og violer. De efterlader begge din hud silkeblød og ren – gennem hele dagen! Deoderanten er perfekt størrelse til tasken, når man vil friskes op efter arbejde, på vej til møde eller middag.

Se produkterne i galleriet

DEODOC

LÆS OGSÅ: IN TESTER | Få en glød mens du bader

Læs mere om: