HUDPLEJE

Skønhedsredaktøren anbefaler | Gaveidéen til mors dag

Det er tanken der tæller, når man giver en gave - men hvis du nu alligevel har tænkt dig at gøre lidt ekstra ud af mors dags-gaven i år, så læs her hvilken gave INs skønhedsredaktør anbefaler.

Skønhedsredaktør Silke Grane har været på udkig efter den perfekte gaveidé mors dag, og er kommet frem til et skønt gavesæt fra Aesop. 

INs skønhedsredaktør siger: "Jeg ved godt, at den er liiiidt dyrere end en buket blomster, men hvis du VIRKELIG elsker din mor (eller du bare har lyst til at forkæle hende lidt ekstra), så kan jeg varmt anbefale dette superflotte gavesæt fra australske Aesop.  Det er ren selvforkælelse til huden, men også sanserne nyder godt af de naturlige, aromatiske dufte."

Gavesættet indeholder en mild rensegele til normal/sart hud (Fabulous Face Cleanser), en afbalancerende toner (B & Tea Balancing Toner), en fugtende dagcreme (Camellia Nut Facial Hydrating Cream), samt en rensende ansigtsmaske (Primrose Facial Cleansing Masque) – altså helt perfekt til at lave en skøn mini-ansigtsbehandling derhjemme. Og så er det en gave din mor har glæde af meget længere end blomsterne.

Du kan både købe produkterne online her eller gå direkte ind i deres nye, fine butik på Værnedamsvej 7 på Frederiksberg. Den er virkelig et besøg værd!

INs chefredaktør, Anne Axholm, var et smut forbi til åbningen af butikken i København. Læs mere om hendes oplevelse her

Delphinus gavesæt, Aesop, 910 kr.  
Foto: PR

Delphinus gavesæt, Aesop, 910 kr. 
 

 

LÆS OGSÅ: IN tester | Mascara der giver længde og fylde