HUDPLEJE

Skønhedsredaktøren tester | SOS-masken til tørre fødder

Tro det eller ej, men der findes faktisk en plejende maske til fødderne. INs skønhedsredaktør Silke Grane har testet den.

Sandaler, sand, strand og vand i løbet af sommeren er hårde odds for fødderne og er med til at gøre især hælene knastørre. Og hvis du døjer med tørre fødder, ved du, hvor svært det kan være at få bugt med dem igen. INs skønhedsredaktør Silke Grane har testet et produkt, som kan gøre en forskel. Læs hendes oplevelse herunder. 

LÆS OGSÅ: Sådan får du kysseklar læber

Denne fodmaske er ikke bare en almindelig creme, man skal smøre på fødderne, men et par tynde engangs papirsokker med indkapslet væde indeni. De har en lille lukkemekanisme med tape om anklerne, som sørger for at holde sokkerne på plads, da det er en stor one size model, som passer til alle. Jeg startede med at tage et fodbad og file den hårde hud væk, så huden bedre kan optage den efterfølgende pleje. Normalt er det bare en fed fodcreme for mit vedkommende, men denne gang trækker jeg disse sokker over fødderne og kan bare læne mig tilbage og slappe af i sofaen – endda med fødderne oppe i den. Sokkerne skal sidde på i 20 minutter og indeholder nærende mandelekstrakt, som fødderne kan suges til sig. Jeg er vild med, at jeg også kan gå rundt med sokkerne på og lave en kop te, fremfor en fed creme der fedter gulvet til, og får mig til at skøjte rundt som bambi på glatis.

LÆS OGSÅ: Skønhedsredaktørens favorit | Glød til kinderne

Da jeg tager sokkerne af, er der stadigvæk noget overskydende produkt, som jeg bruger to minutter på at massere ind i fødderne. Efter yderligere fem minutter er væden suget helt ind, og jeg har fået de fineste, babybløde fødder. Dette er virkelig et genialt produkt, fordi du rent faktisk kan være mobil, mens du plejer dine fødder, og så er det virkelig effektivt mod tørhed og kan dermed klart anbefales.

Foto: Privat

Almond Foot Mask, Sephora, 40 kr.
Fås online HER