HUDPLEJE

Skønhedsredaktørens favorit | Alt i én-læbepomade

INs skønhedsredaktør Silke Grane bruger læbepomade hver eneste dag og har høje kriterier for en god læbepomade. Hun har netop prøvet en ny af slagsen, som du kan læse mere om her.

Effektiv alt-i-én læbepomade

Der er stor forskel på konsistens, duft, smag og ikke mindst det blødgørende resultat en læbepomade kan give, og det er vigtige kriterier for en god læbepomade, siger INs skønedsredaktør. Hun har kastet sig over en ny læbepomade, som du kan læse mere om herunder.

Det er lidt pinligt, men jeg kan nærmest gå i panik, når jeg opdager, at jeg ikke har fået en læbepomade med i tasken. Jeg er ellers god til strategisk at placere læbepomaderne rundt omkring, så jeg har en på natbordet, en på badeværelset, en på kontoret og altid en i håndtasken.

Jeg skal bruge læbepomad, hver gang jeg har børstet tænder, men også specielt nu, hvor vejret er blevet lidt koldere, er den for mig uundværlig. Det samme gælder kontoret, hvor vi har en aircondition, der suger alt fugt ud af ens hud og læber.

Heldigvis er læbepomader generelt ikke så dyre, så det har været muligt at prøve alverdens forskellige udgaver - på dåse, i tuber, i fast form – you name it.

LÆS OGSÅ: Få en smukkere og blødere hud – indefra

Mange læbepomader har tendens til at lægge sig mere som en film på læberne og suger ikke rigtigt ind, hvilket resulterer i en mærkelig, utilfreds følelse på læberne. Og så kom denne fine, rosa sag dumpende, en alt i én-salve til læber, neglebånd og tør hud generelt.

Først og fremmest er jeg vild med størrelsen, som passer i en håndtaske. Men jeg er også vild med den cremede konsistens, som hverken dufter eller smager af noget. Den indeholder sheasmør, som har en meget nærende effekt, og det kan mærkes. Man skal ikke bruge ret meget af den, og den fugtende fornemmelse holder i flere timer efterfølgende, så man får meget for pengene. Og så er det et ekstra plus, at jeg også kan bruge den på mine evigt tørre neglebånd, der nu er blevet bløde og fine igen.

Alt i en salve, Pudderdåserne, 30 ml, 95 kr. Købes online HER 

LÆS OGSÅ: Efterårets skønhedsprodukter, du ikke vil undvære