HUDPLEJE

Skønhedsredaktørens favorit | Customize din julegave fra The Body Shop

Har du lyst til at give en mere personlig julegave, som oven i købet passer til et mindre budget? Skønhedsredaktør Silke Grane har fundet en gave, som du selv kan være med til at præge med navn og udseende.

Body butter fra The Body Shop - en perfekt julegave

INs skønhedsredaktør, Silke Grane, elsker at give gaver og ved intet bedre end at føle, at der har været en lille tanke og indsats bag gaven. Her er en af de gaver, som ifølge Silke Grane både er personlig og ikke koster en formue.

Ifølge The Body Shop vil hele 48% af alle mennesker gerne give en skræddersyet, personlig gave - og der er jeg helt klart en af dem. Og derfor er det en god nyhed, at du pr. 1.november kan købe en af mine favoritter fra The Body Shop i en særlig udgave. Du får nemlig chancen for at give en af mærkets fine Body Butters som en personlig gave med modtageren navn på – og et dyr printet på efter dit valg (der er fire dyr at vælge imellem).

LÆS OGSÅ: Skønhedsredaktørens favorit | Øjenskyggen der får øjnene til at stråle

Du kan købe kropscremen, som alle er rige og cremede i konsistensen, i deres flagskibsbutik på Strøget. Det eneste du skal er at vælge, hvilken af cremerne det skal være + hvilket navn, der skal på. Min egen personlige favorit er Shea Body Butter, fordi duften ikke er for frugtagtig, og jeg elsker den nærende tekstur cremen har.

Psst... Det er kun en limited edition, så du skal skynde dig lidt – men så er det jo også skønt at få julegaverne på plads i god tid.

Køb den fine personificeret Body Butter til 165 kr. i The Body Shops flagshipstore, Østergade 33, 1100 København K.