HUDPLEJE

Skønhedsredaktørens favorit | God hud on-the-go

Når kufferten skal pakkes er INs skønhedsredaktør, Silke Grane, meget begejstret for skønhedsprodukter i rejsestørrelser. Og nu er der endda kommet gadgets i små størrelser.

Selvom jeg er på ferie, går jeg nødigt på kompromis med mine skønhedsrutiner og især det at rense huden er vigtig for at bevare huden smuk og sund. Jeg har ret sart hud, så jeg er varsom med skrappe produkter, men har til gengæld fået en stor kærlighed til denne smarte rense-gadget til huden fra Foreo, der hedder Luna Mini.

LÆS OGSÅ: Skønhedsredaktørens favorit | Hår med fylde 

Sådan gør jeg
Jeg fjerner øjenmakeuppen separat og fordeler lidt rensecreme på den fugtige huden efterfølgende og begynder at køre Foreo Luna Go hen over huden i opad og udadgående bevægelser. Den har pulserende, små vibrationer, som efter 15 sekunders interval holder en kort pause for at fortælle mig, at jeg skal bevæge mig til et nyt område i ansigtet. Når jeg er færdig, skyller jeg hele ansigtet med lunket vand.

Resultatet
Min hud er fuldstændig ren og føles mere glat end ved en almindelig afrensing, da den også får en meget mild eksfoliering, når man bruger maskinen. Jeg bruger helst Luna Go om aftenen, når jeg enten har brugt makeup eller på ferien får den renset solcreme, sved og saltvand godt af huden. Min hud er lidt tør, så jeg sørger for at tanke huden op med ekstra fugt med en god serum og en rig natcreme ovenpå. Luna Go er lidt dyr, men en virkelig god investering i din hud. 
 

Foreo Luna Mini, 833 kr. 
Fås online HER