HUDPLEJE

Skønhedsredaktørens favorit | Gør huden klar til solen

INs skønhedsredaktør tester et kosttilskud, som ruster huden til bedre at tage imod solens stråler - uden at ligne en kogt reje.

Hvem vil ikke hellere se solbrun ud end kogt og rød? Derfor har INs skønhedsredaktør Silke Grane testet et nyt kosttilskud, som hedder Tan Optimizer fra Imedeen. De små tabletter forbereder hudens pigmentering på bedre at tage imod solens stråler, så huden bliver brun frem for rød. 

LÆS OGSÅ: IN TESTER | Sådan får du stærke og lange negle

TAN OPTIMIZER FRA IMEDEEN 
Jeg har netop været på en solferie på Mallorca og testet et kosttilskud, der hedder 'Tan Optimizer' fra Imedeen. Den skulle hjælpe huden med at forberede sig til solen. Når man er forholdsvis lys som mig, gælder alle tricks for at undgå at blive forbrændt.

En tablet skal tages hver dag fire uger, før man kommer i solen, og også imens huden udsættes for soleksponering. Det er meget vigtigt at huske på, at det gælder ikke som en erstatning for den almindelige solcreme. Tabletterne hjælper hudens celler indefra, mens solcremen er det beskyttende lag udefra.

RESULTAT
Allerede den første dag kunne jeg se på min hud, at den slet ikke blev rød, som den ellers godt kan blive, og jeg følte endda, at jeg hurtigere fik en fin sommerglød end tidligere. Hvis ikke jeg holder farven ved lige ved at opholde mig solen jævnligt, forsvinder farven normalt ret hurtigt hos mig igen, men jeg føler bestemt, at den stadigvæk er pæn og gylden nu og jeg håber, at jeg kan strække min sommerglød til at vare hele sommeren. Jeg har i hvert fald ikke tænkt mig at stoppe med tabletterne før efter sommeren er slut.

Foto: PR

Tan Optimizer, Imedeen, 60 stk, 395 kr.

Fås online HER 


 

Læs mere om: