HUDPLEJE

Skønhedsredaktørens favorit | Mirakel-olie til ansigtet

Har du endnu ikke overgivet dig til at prøve en ansigtsolie, så er det måske på tide nu. Skønhedsredaktør Silke Grane er faldet for en olie, som rent faktisk gør en forskel, når huden er tør og irriteret.

Olie, der deler vandende

Det er som om ansigtsolie deler vandene: nogle bryder sig ikke om den fede konsistens, andre sværger til det. For mit vedkommende gælder det om at få næring og fugt nok til huden uden at føle mig fedtet. Og nu har jeg langt om længe fundet den perfekte olie, der opfylder mine behov.

Jeg kan tydeligt mærke på min hud, at luften udenfor er blevet koldere og at der er kommet varme på indenfor. Huden i ansigtet bliver med det samme mere stram, som om den er et nummer for lille, samtidig med at kinderne ser mere tørre ud og der dukker røde, små irritationsprikker op.

Udover at spise fiskeolie for at få fugt indefra også, har jeg testet en masse forskellige ansigtsolier og kom nu til denne olie fra PHformula.

Du kan også læse om andre typer olie, der er sunde på hver sin måde

Denne olie fra PHformula er anderledes, da den er ’tofaset’ og skal rystet inden brug. Den er rig på forskellige olieekstrakter, som antibakteriel jojoba-, helende mandel- og reparerende arganolie. Derudover indeholder den også helende E-vitamin, som reparerer og beroliger huden.

Men på trods af det høje indhold af olier, så virker den ikke særlig tung og fedtet, men giver mere en glat og blødgørende fornemmelse når jeg smører den på.

Kort fortalt stimulerer denne olie huden til at regenerere sig selv og har også en meget beskyttende effekt, så den skal ses som den uldne undertrøje under din creme. Den er særligt perfekt til, hvis du cykler på job.

Hvis du ikke bryder dig om olie direkte på huden, så prøv med nogle dråber i din creme i stedet for. Olien kan bruges til alle hudtyper og jeg kan kun varmt anbefale dig at prøve den, hvis du vil gøre lidt ekstra for din hud.

SOS Rescue Olie, PHformula, 30 ml, 595 kr. Læs mere HER

LÆS OGSÅ: Sådan giver du din vinterhud en smuk glød