HUDPLEJE

Skønhedsredaktørens favorit | Pletfri hud

Med sommeren og en mere solbrun hud følger desværre ofte også de uønskede pigmentpletter, som giver huden et ujævnt udseende. Heldigvis findes der gode produkter, som kan gøre en forskel. Her er skønhedsredaktør Silke Granes favorit.

Indrømmet så elsker jeg at være i solen og kan også godt lide at blive brun, selvom det ikke er særlig ”smart” at være brun i hverken skønheds- eller modebranchen. Men jeg synes nu alligevel, at en sommerglød bare gør alt lidt pænere. Desværre følger pigmentpletterne også med sommerkuløren, og med alderen er de blevet mere og mere tydelige til trods for, at jeg bruger solcreme og generelt passer godt på min hud. 

LÆS OGSÅ: Sådan får du kysseklar læber

Jeg har en del pletter i panden, og netop på det udsatte område har jeg afprøvet et produkt mod pigmentpletter. Det smarte ved dette produkt er, at man ikke skal bruge det i hele ansigtet (som de fleste andre med den effekt), men kun bruge nogle dråber lige præcis på det område, det drejer sig om.

Jeg har brugt nogle få dråber på helt nyrenset hud, morgen og aften og kun på pigmentpletterne. Dråberne har fået lov til at trænge helt ned i huden, før jeg har brugt min almindelige dag – eller natcreme. Allerede efter to dage kunne jeg begynde at se en lille forskel, pletterne blev svagere i farven. Ikke meget, men nok til at jeg kunne se en forskel. Efter en uge blev pletterne tydeligt reducerede og efter 14 dage var det helt utydelige. De kan ikke forsvinde helt, men reduktionen er så imponerende, at jeg kan dække resten med en smule foundation eller mineralpudder. Så alt i alt et imponerende resultat, som kom hurtigt og fik min hud til at se langt mere ensartet ud, end den har været længe. Jeg vil dog anbefale bruge produktet, når du ikke skal solbade og bruge en god høj solfaktor samtidig, da pletterne ellers kommer tilbage med det samme.

Clearly Corrective Dark Spot Solution, Kiehl’s, 30 ml, 355 kr.
Fås online HER