HUDPLEJE

Skønhedsredaktørens favorit: Sovemaske der giver kulør

INs skønhedsredaktør bruger gerne selvbrunere og en af hendes favoritter er en selvbruner-maske, der virker over natten og som ikke smitter af ...

Vi jager nok alle den sunde og naturlige kulør, særligt lige for tiden og der findes rigeligt med produkter derude, som lover os netop det.

LÆS OGSÅ: Beachlife: De bedste cremer og tips under solen

INs skønhedsredaktør Silke Grane har fundet et af dem som virker. Sovemasken fra James Read påføres inden sengetid og gør at du vågner med en fin og solkysset kulør.

Om masken siger Silke:
Indrømmet, de fleste selvbrunere lugter ikke særlig godt , men jeg er alligevel flittig bruger af dem og har testet et hav til både ansigt og krop. Blandt mine favoritter til ansigtet hører denne sovemaske, som du skal lægge på huden om aftenen efter du har renset din makeup af. Der står, at du ikke behøver en creme indenunder, men jeg bruger alligevel et tyndt lag creme først, da jeg ellers føler mig lidt tør. Jeg bruger Sleep Mask Tan fra James Read en halv times tid før jeg går i seng, så den når at trække ind i huden. Næste morgen vågner jeg med en fin gylden glød og hovedpuden er stadigvæk pæn og hvid.

Masken kan købes HER

LÆS OGSÅ: 3 tips til solkysset hud