HUDPLEJE

Skønhedsredaktørens favorit | Trylledråber mod urenheder

Selvom jeg er på den anden side af de 40 år, er jeg desværre ikke forskånet for at få urenheder hist og pist. Men nu har jeg faktisk fundet frem til et produkt, som kan redde min hud og få bumsen til at forsvinde på et enkelt døgn.

Tryl urenheder væk

Du kender det sikkert godt, pludselig er den der – den røde prik, som er varm og øm under huden. Og der er intet andet at gøre end at vente på, at den forsvinder igen. Og dog, for jeg hører til typen, som ikke kan se andet i spejlet end lige præcis den ene røde dims lige midt i ansigtet.

Jeg har prøvet rigtig meget, alt fra dybderensende ansigtsmasker, tandpasta, cremer, udtørrende concealer og også bare at lade den være. Men når der er en stor fest eller et andet vigtigt arrangement lige om hjørnet, gider jeg bare ikke vente på de fire-fem dage den kan være om at forsvinde igen.

Ved et tilfælde opdagede jeg så disse mirakeldråber, som er i geleform og virker lidt kølende på huden. Den indeholder salicylsyre, som er kendt for at peele huden mild og være anti-bakteriel.

LÆS OGSÅ: FACE MAPPING | Dit ansigts urenheder afslører mere end du tror

Gelen tørrer ind med det samme og lægger en slags hinde over urenheden, så jeg vil anbefale at bruge den om aftenen inden du går i seng (men du kan sagtens lægge lidt makeup hen over den også).

Allerede dagen efter kan jeg se, at urenheden er afgået ved døden og så er det bare om at vente på den efterfølgende rødme eller lille misfarvning i huden forsvinder - og det hjælper gelen også på.

Så har du brug for første hjælp mod de ubudne gæster, så kan jeg kun varmt anbefale denne lille gele.

Super Spot Remover, Origins, 10 ml, 150 kr. Købes online HER

LÆS OGSÅ: Skønhedsredaktørens favorit | Pletfri hud