HUDPLEJE

Skønhedsredaktørens favoritter: Den bedste creme

INs skønhedsredaktør Silke Grane fortæller, hvorfor Dermalogicas Skin smoothing cream er en fast favorit i hendes makeup pung.

Silke Grane, der er INs skønhedsredaktør, deler ud af sine skønheds-favoritter. En af dem, som er placeret højt på hendes hitliste, er Dermalogicas Skin smoothing cream. Om den siger hun:

Som skønhedsredaktør er jeg så heldig at få lov til at teste en hel masse forskellige kosmetik, deriblandt et hav gode cremer. Desværre kan min hud ikke altid lide, at jeg prøver så meget forskelligt, hvilket gør den irriteret og får den til at slå ud. Så er der én creme, som kan rede mig, nemlig Skin Smoothing Cream fra Dermalogica.

Den gør ikke meget væsen af sit udseende, men lad dig ikke snyde af det! Cremen har et indhold af urteekstrakter, aloe vera, samt vitamin A, C og E, som er den perfekte cocktail, når huder er stresset eller har brug for en vitaminindsprøjtning. Efter kun et par dages brug kan jeg simpelthen mærke og især se, hvordan den falder til ro og begynder at få det godt igen. I de kolde måneder skal jeg bruge en serum under den, da den er medium let. Forår og sommer kan jeg nøjes med den alene.

Køb den HER