HUDPLEJE

Skønne nyheder fra Ole Henriksen

Tre nye produkter, smittende glæde og et lille indblik i Ole Henriksens sunde liv og små laster (ja, de findes!) var på dagsordenen, da INs redaktionschef Christina Forsberg tog til pressemøde i London i anledning af hans nye EMPOWER-linje

På en mere end ’hot’ sommerdag i London tog Danmarks ukronede skønhedskonge, Ole Henriksen, imod pressen i anledning af lanceringen af hans nye linje EMPOWER, der består af en let fugtighedscreme, rensemælk og håndcreme – alle udviklet af ham selv gennem cirka halvandet år.  Det var en synlig stolt og veloplagt vært, der præsenterede sine nye ’babyer’, der røber ophavsmandens danske baggrund med hovedingredienser som arktiske multebær, nordisk bomuld og bark af hvidpil. Produkterne henvender sig både til det yngre og ældre publikum, og lad mig blot røbe, at de efterlader den blødeste, gennemfugtede hud med masser af glød, selv til den trætte, lidt triste hud, der kan følge med de første alderstegn. 

LÆS OGSÅ: REDAKTIONEN TESTER | Hårtørrer

3 SUNDE TIL OLE 

Ole selv var endnu smallere end på billeder og tv, men smilet bredt og akkurat så smittende og imødekommende, som jeg har set det i efterhånden utallige programmer og artikler, og den spirende følelse af ’starstruckness’, jeg oplevede, blev hurtigt fejet af banen ved mødet med hans autentiske imødekommenhed. Stemningen i det lyse, smukt blomsterpyntede rum var let og uhøjtidelig, og Ole svarede beredvilligt på en lille håndfuld spørgsmål. 

Hvordan lader du bedst op? Sammen med andre – eller alene?

– Jeg elsker samvær med andre mennesker, men jeg har også brug for at trække mig tilbage og bare være mig selv. Jeg bor på Hotel Skt. Petri, når jeg er i København, og her elsker jeg fx at sidde ved det bageste bord i restauranten og betragte mennesker. Så en god blanding af alenetid og socialt samvær fungerer bedst for mig. Når jeg er alene, finder jeg ofte svaret på mange ting.

Hvad er vigtigst – hvad vi spiser/drikker, eller hvilke produkter, vi bruger? 

– Begge dele er yderst vigtigt – og det samme er træning. Vi skal rense og pleje vores hud, peeling er fx godt, vi skal give den fugt og huske solfaktor, men det, vi indtager, har også meget stor betydning for vores velbefindende og udstråling. Jeg spiser bl.a. masser af grønt, frugt, de sunde fedtstoffer, grove kulhydrater, fisk, lidt fjerkræ, men ikke kød. Og hver morgen nyder jeg min havregrød med banan, blåbær og hørfrø. 

Har du slet ingen laster?

 – Jeg tænker over, hvad jeg spiser, fordi jeg får det godt af det, og så giver det et stabilt blodsukker, der er vigtigt for energiniveauet. I aftes spiste jeg fx en lækker omgang laks med en god salat og grøntsager, og det smagte fantastisk. Men jeg er også glad for mørk chokolade, siger ikke nej tak til en dessert, hvis jeg er inviteret ud – og så drikker jeg en dobbelt vodka on the rocks indimellem – det er nok min last. 

3 skønne nyheder


EMPOWER FOAMING MILK CLEANSER

En let rensemælk, der forvandler sig til den dejligste cremede skum og efterlader huden ren og silkeblød. Til dato den bedste rensemælk, jeg har prøvet!

198 ml, 265 kr. 

Fås online HER


EMPOWER FEATHERWEIGHT MOISTURIZER

Let og superfugtende creme, der er fuld af omega-6, bark af hvidpil og arktiske multebær, der har et højt indhold af antioxidanter. God alene eller under BB-creme. Den giver en skøn, kølig fornemmelse på huden, og følelsen af fugtet hud holder ved længe. Når det bliver koldere udenfor, ville jeg nok supplere med en mere fed creme.

50 ml, 415 kr.

Fås online HER


EMPOWER HYDRATING HAND CREME 

Mine hænder var bløde –  dog uden at være fedtede – i lang tid efter brug af denne fugtende og næringsrige håndcreme – og der skal ellers meget til. Duften er blid og feminin – jeg er fan. 

60 ml, 145 kr.   

Fås online HER