HUDPLEJE

SOS! 3 produkter, der redder dig i efterårsvejret

Regn, blæst og kulde – ak ja, det er efteråret, som vi kender det! Huden er ekstra udsat - og udfordret - når temperaturen konstant varierer. Disse 3 produkter vil redde dig fra sprukne læber og tørre hænder.

Sommeren er definitivt ovre og kulde og blæst har bidt sig fast i vores vejrprognoser – men lad det ikke også gøre det i din hud og læber.

Du slæber sikkert rundt på din håndtaske dagligt, så hvorfor ikke sørge for, at du altid har et godt multi-use produkt i tasken, som redder din hud fra at få efterårskuller?

LÆS OGSÅ: Bruger du din parfume rigtigt?

Det er især ansigt, læber og hænder, som er ekstra udsat, da den nøgne hud her står face to face med kulden. På hænderne kan du beskytte dig lidt med handsker, det er dog ikke altid nok.

Sørg for at have et godt SOS-produkt i tasken, som kan bruges på både dine tørre neglebånd, rifter og sprækker på hænderne, men som samtidig er en alletiders lip balm. Brug den desuden som et ekstra lag beskyttelse på kinderne. Kort sagt er det et suverænt produkt at have i håndtasken, når vi går kulde og vinter i møde.

I galleriet herunder finder du tre lækre multi-use produkter, der vil redde dig sikkert igennem det kolde efterårsvejr:

3 SOS-produkter til efteråret

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER